27/2/08

Un grandíssim campionat, la llàstima: La Final




El passat diumenge el C.B. Patronato Bocairent en la seva categoria aleví, va formar part del II Dia del Mini Cabo Mar (Corresponent a les lligues de Minibasket McDonald's). La cita era al pavellò Pitiu Rochel d'Alacant, on aproximadament 130 xiquetes preníen part en el citat torneig dividides en tres grups de cuatre equips.
El nostre equip estava en el 2on grup juntament amb el C.P. Padre Dehón (Novelda), Adesavi San Vicente i C.P. Voramar(Alacant). Van ser tres partits bastant símilars, on les jugadores cardaores posaren un ritme altíssim per poder trencar ràpidament el partit i poder jugar en més tranquilitat, la defensa (una de les nostres armes) asfixiant permetía robar moltes pilotes i eixir amb molta velocitat cap a la cistella contraria. Els resultats d'aquestos tres partits varen ser per diferències bastant amplies, el que demostra el bon treball fet i la confiança d'aquestes jugadores en el seu joc.
Ja de vesprada, a les 16:30 h.(a la pista central) ens jugarem les semifinals davant el C.B. Pedreguer, un equip molt ben treballat i que ens posava les coses un poc més difícils, però amb les jugadores molt posades en el partit aconseguirem una victòria amb una bona renda que ens permetía jugar la final davant el C.B. Cabomar "A".
A la final, el pavellò presentava un aspecte inmillorable digne d'una final d'aquesta categoria. Les nostres forces estaven al límit i juntament amb el nerviosisme per jugar un partit d'aquestes característiques, va fer que les jugadores no isqueren a la pista concentrades al 100%, i en un partit així es donar un avantatge molt gran a l'equip contrari. El partit començava en uns avantatges de 5-7 punts per a les alacantines, poc a poc entrarem en el partit, la defensa augmentava d'intensitat però en atac no finalitzavem com cal, i el Cabomar aprofitava els nostres regals per seguir suman punts al seu caseller fins aconseguir un avantatge de 12 punts. Despres d'un temps mort, i relaxar un poc a les jugadores entrarem a la pista i fruit de les bones penetracions de Aitana, la diferència era mínima (29-31 per al Cabomar), però en este moment les nostres forces s'esgotaren definitivament i el Cabomar pillava de nou avantatges importants a l'electrònic i s'emportava el trofeu per un resultat final de 46-32.
Un gran campionat el realitzat per les nostres jugadores, que ens fa tenir moltes esperances de cara al provincial on aquest any tenim un equip que pot guanyar a qui es pose per davant.
Per tancar el campionat i a l'entrega de trofeus, el C.B. Patronato Bocairent a banda d'obtenir el trofeu com a segon classificat, obtenia dos premis a nivell individual. Ana Mataix i Aitana Infante eren escollides per a formar part del quintet ideal del campionat, així també Aitana era designada pels organitzadors com a la millor jugadora del torneig per unanimitat absoluta, el premi per a una jugadora que a base de treball i humiltat segur que arriba molt lluny.

P.D.- Des del Club de Bàsquet volem donar les gràcies a Mari Carmen i Pili que en tot moment es feren càrrec de les xiquetes i totes elles passaren un dia inoblidable. Així també fer extensiu aquest agraïment als pares de totes les components de l'equip Aleví que ens acompanyaren en tot moment i demostren el seu recolzament per que tot vaja a bon port.


La noticia en la pàgina del CBF Cabomar
http://www.cbfcabomar.es/inf/unanoti.asp?idNoti=209

I en la Federació Valenciana de Basquet
http://www.fbcv.es/noticias/noticia.asp?indice=1024

5 comentarios:

Anónimo dijo...

ENHORABONA!!! Aço es mereix una galeria de fotos!! Animeu-se i fiqueu imatges.

Anónimo dijo...

tot arribarà.

Pesi dijo...

Enhorabona!!! que pena no haber pogut guanyar la final, pero es nota q ni ha mol bona cantera. Anim

Anónimo dijo...

la cantera de bocairent sempre dóna alegries......esperem que algún dia una cantera masculina faça el mateix

Anónimo dijo...

Malauradament la pedrera bocairentina del bàsquet (menors de 15 anys) tenen el cap en la Derrota i en les motos ...
Nico, quan de mal que has fet!