26/2/08

VILLENA VIARSA "B"- C.B. PATRONATO BOCAIRENT 59 - 60
















En primer lloc m’agradira posar-vos els parcials dels 4 temps de joc, nomes vam aconseguir guanyar en un nomes, el segon, però que ala fi va resultar decisiu per al marcador final i van ser aquestos: en el primer quart va ser 12/10, per al Villena, al segon 12/19,
en el tercer 21/20 i per acabar 14/11 per a un marcador final de 59/60 per al nostre equip.

El total de rebots defensius en el partit va ser de 31 i per el que respecta als ofensius 16. També dir que vam perdre 20 balons durant tot el partit i en vam recuperar 15, així com 6 tapons al equip contrari.

Una volta acabades les estadístiques ara toca el partit.
Estem en una categoria en la qual no te res que vore la posició en la que estàs, per que qualsevol pot guanyar a qualsevol, i esta demostrat.
El Villena en casa ja ens va guanyar gracies a un tir exterior temible, nosaltres ho sabíem y vam traure la defensa mes afora, també sabíem que guanyar allí no anava a ser fàcil, (també per la crisis de baixes que atravesa el nostre equip, amb nomes 7 jugadors disponibles). Va ser un partit molt igualat, amb alternances en el marcador per par dels dos equips, nosaltres en ningun moment vam tirar la toalla ni molt menys ells tampoc, crec recordar que va haver un moment en el partit en el qual nosaltres guanyàvem de 8 punts, però gracies al tir abans mencionat del equip contrari aconseguien girar la tortilla y posar-se ells per davant de 9 punts, per a que es feu una idea el partit va ser tot així, fins que vam aplegar al últim quart, es este si que ningun equipo va deixar que el rival se n’anara, i va ser quan a falta de 8 segons Alex va agarrar el baló en el partit empatat i sen va anar a la cistella contraria com una bala per a poder traure la personal i dos tirs, així va ser, però tenia que haver suspens en el partit, va fallar el primer, però com mos te acostumats, va colar el segon, un punt dalt a falta de 8 segons, ara tocava defendre sense falta, i per una volta en la temporada la sort es va aliar del nostre costat, per que ells van aplegar a la nostra cistella i van aconseguir tirar en la mala fortuna de que no van colar i a mes van agafar el rebot en atac i van tornar a tirar i també van tornar a fallat i així va concluir el partit.

En opinió personal, el partit que mes renyit a estat tan en casa com allí a segut el Villena. Crec que tenen un bon equip

Marti.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

anem a posar-se les piles per en pasar el partit de la contra la llosa vindran els partits contra els equips que estan a la par amb nosaltres i que per tant hi ha que guanyar per què més que res ens donaria moltisima confiansa xa jugar contra els de dalt a final de temporada i xa l'any que bé.de totes formes,la temporada esta sent molt bona,tant en l'aspecte esportiu com en l'ambient a l'equip,ja que tots estem disfrutant,i mentre disfrutem este equip serà una pinya i guanyarem partits.

Anónimo dijo...

informe medic de les lesions del ekip:
martin; 2 mesos de reposo, y uno mes de reabilitacio

toni; baixa indefinida, asta ke no es sapiga el alcans de la seua lesio

gracies

Pesi dijo...

Puff, anem mal, mol mal amb les baixes. Fent contenrs, casi no som 5 pa poder jugar. Necesitem fixar algu q vinga als partits. Per cert, ni ha que vore com esta el tema pa el dia 15 contra el UR 90 contructora. Jo en un principi no estare i contan a tots el lesionats i a la gen q ultimament no ve, no serem prou. Si algu sap segur q no anira q avise ja a vore si encara es pot aplaçar, si no, per la meua part fare lo q puga pa anar. Per cert, seu adonat q el Banyeres a perdut contra el Alberic. Com diria javi, "ara si que dominem la contorna" esperem q esta situacio continue asta el final de tempora. De moment anime a la gen q vinga a apollanrnos com ha fet ultimament, aixi q espere vore alli tot el mon el disabte a les 8.

Anónimo dijo...

señores i senyors,areix que les males noticies sempre venen totes juntes i he de actalitzar la llista de lisiats:

Vidal te el muscle dislocat i d'aci 2 setmanes te cita amb un traumatoleg o algo aixina i despres rehabilitació.

esperem que ningú mes que estiga sa falte.

Anónimo dijo...

Que voleu dir? He d'anar preparant la meua fitxa federativa?