2/3/09

ÀNIM MARTIN


El passat cap de setmana jugaren tots els equips, uns guanyaren, altres perderen pero tot va quedar en un segon lloc quan ens assabentarem de la lesió que va patir Martin, un dels membres més actius del club, i al que el seu genoll li va gastar una mala passada que el mantindrà una temporadeta apartat del club de bàsquet.
Des d'ací i en nom de tot el C.B. Patronato Bocairent volem donar-te tot el nostre suport, i esperem que et recuperes el més ràpid i satisfactòriament possible, ànim Martin!

6 comentarios:

Alex dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Alex dijo...

la victoria es tota per a tu martin, sas que mos tens en tu pa tot

A+N ARQUITECTURA-BASKET AGOST dijo...

En mi nombre y en el de todos los miembros del Basket Agost, deseamos a Martin una pronta recuperación y que pueda volver a las canchas de basket lo antes posible.
Animo y suerte!

Dani.

Mertyn dijo...

no es podeu ni imaginar lo agrait que estic a tots i cadascun dels components del club, en tot moment em estat comucats pel mobil, i vos dic que aixo aplega y molt, per esta rao vos dic que aunque no jugue en una molt bona tempora, estare lligat al club mentre apasione el basket i tot gracies a vosatros

moltes gracies a tots

Anónimo dijo...

Martín, ets un crack! El teu "padrí esportiu" et dona tots els ànims possibles i el seu recolzament.
ENDAVANT!!!!

Club Bàsquet Benigànim dijo...

Desde el C.B Benigànim donar-te els nostres ànims i esperem que pugues estar per segona vegada en El Dia del Mini al nostre poble.

Un abraç.