14/10/10

AÇÓ NO ES COM COMENÇA, I SI COM ACABA.

Crònica del partit del senior femení a Dénia

El senior femení debutà amb derrota al seu primer partit de lliga en Denia. El partit va començar igualat amb poca anotació per part dels dos equips que jugaven a un ritme prou alt, i així ho reflexava el marcador al final del segon quart, amb empat a 22 punts. En la segona part les rivals van aconseguir distàncies al marcador de fins a 9 punts, però així i tot les nostres van tindre opcions de guanyar fins els últims instants, però la falta d’encert en el tir (1/15 en triples, per exemple) van limitar les opcions de victòria. Al final, 63-57, però les conclusions no son del tot negatives, tenim molt de marge de millora i hem de seguir treballant.

Pel que respecta als xicons:
Partit estrany esta setmana al pabello de Bocairent, ens visitava el CB Moixent, en el primer partit de la temporada, tantejos molt baixent al llarg de tot el partit, on es va vorer els dos equips mes centrats en defensa que en atac, ja que els dos equips estàvem practicament en cuadro, (Bocairent i Moixent amb 7 jugadors).

El partit va començar amb un tanteig de 2-2 en 7minuts de joc, es va notar la falta de punteria dels dos equips, les presicions als pases i la defensa dura, aplegaven a la fi del primer quart en el marcador de 5-7, el segon quart tres errades nostres van propiciar contraatacs fàcils per al Moixent acabant el quart 6-10 de tanteig. marcador que no vam saber posar se nosaltres per davant, el tercer i ultim quart igual, tantejos molt baixets, que a la fi ens van donar la primera derrota de la témpora, en un marcador 26-30.

Anim als dos equips i a seguir treballant, que només es el primer partit de la temporada.