27/10/10

COMENÇAR GUANYANT, SEMPRE ES IMPORTANT

El C.B. Patronato Construcciones Francés, va debutar dissabte passat amb una victòria davant el C.B. Quart, per 72-49. Sempre es important guanyar el primer partit per tal d'agafar confiança i sentir que les coses van pel bon camí. El partit va estar bastant igualat, pero les jugadores cadetes del poble sempre manaven al marcador, pero la típica "torrija" que sempre te este equip ( i es la gran assignatura pendent que tenen), va permetre que les xiques de Quart s'aproparen al marcador i posara la por en el cos, encara que la bona defensa de les cardaores, va propiciar varies cistelles "fàcils", que va trencar definitivament el partit. Este dissabte toca Benifaió, primer fora de casa, confiem al 100% en les nostres.

<< Cuando tienes una buena defensa, siempre encuentras a alguien en ataque. >> DUSKO IVANOVIC

Al bàsquet modern tots els entrenadors li donen una importància capital a la defensa, i es que les cases es construeixen de baix cap a dalt, al igual que el bàsquet, de la defensa a l'atac.