18/1/11

El senior femeni guanya a Alzira

L'equip de les nostres seniors es van desplaçar el dissabte a Alzira per disputar el penultim partit de la primera volta de la lliga 2010-2011. El partit va començar be per a les nostres, que van eixir concentrades i es van posar 0-13 als primers minuts. Pero les xiques d'Alzira reaccionaren i s'aproparen un poc al marcador per acabar 12-26 el primer quart.
Al segon periode el resultat fou igualat, ja que al marcador parcial les nostres acabaren guanyant-lo per 2 punts,11-13, per anar al descans amb un avantatge de 16 punts, 23-39.
Despres del descans una altra bona eixida de les nostres,centrades en defensa i realitzant una pressio efectiva, va decantar l'encontre de la nostra part, amb un parcial de 5-14 per acabar el tercer quart 28-53.
A l'ultim quart es tornaren a igualar els marcadors parcials, pero les nostres van saber mantindre l'avantatge al marcador per arribar al final del partit 38-67.