24/1/11

Fred i victòria

Dissabte passat l'equip sènior femení rebia el CB L'Alfàs en un dia fred, però les nostres xiques no deixaren que això afectara i eixiren el primer quart molt centrades i marcant un bon ritme que posà en dificultats a les contràries des del minut 1. L'atac era fluid i el baló es rodava fins trobar la millor opció i en defensa recuperarem l'energia, s'arribava a les ajudes i es tancava el rebot facilitant l'eixida ràpida al contraatac, aconseguint així un avantatge important al marcador al descans, 50-14.
La segona part no canvià massa, s'intentava seguir millorant en defensa i buscant opcions en atac, funcionava bé tallar després de passar i acabàvem amb cistelles relativament còmodes i ben posicionades, arribant a la fi dels 40 minuts reglamentaris 84-30, i finalitzant així la primera volta de la lliga, amb sols una derrota i com a campiones d'hivern, però això sols significa que fins ara les coses han funcionat i s'han fet bé, però sols estem a la meitat del camí, queda una altra meitat molt dura i complicada i hem de continuar treballant per què funcione igual o millor que aquesta.