28/2/11

Interesant partit al "Bocairent Arena"

Dissabte a la vesprada ens visità el CB Pego, un equip que venia de guanyar enfrontaments importants les últimes setmanes, i així eixiren al partit. Amb moltíssimes ganes i molt centrades, posant molt difícils les coses a les nostres, que en atac movien bé el baló i aconseguien tirs clars que aquesta vegada no entraven, mentre que la defensa feia aigües i ens costava molt córrer al contraatac perque es feia molt difícil dominar el rebot. S'acabaren els primer deu minuts amb un 5-13 al marcador que mostrava les dificultats que estaven patint les locals.
El segon quart les nostres xiques aconseguien corregir la defensa i l'atac començà a funcionar millor, però les visitants no donaven treva i sols ens deixaven retallar-los 3 punts aquest quart, per arribar al descans 24-29.
Al descans tocava reflexionar i buscar solucions a un partit que no funcionava per a nosaltres. I així va ser. L'eixida de les locals fou molt bona, concentrades en defensa, i podien eixir corrent al contraatac, recuperant així el ritme del partit per posar-se per davant després d'un parcial de 10-0. En aquest punt l'entrenador de l'equip contrari demanà un temps mort i la resta del parcial fou més ajustat, per arribar al final del tercer període amb un marcador de 44-36.
En canvi l'eixida de les visitants fou més forta, i ens feren un parcial de 0-6 que les posà a dos punts. Però les nostres reaccionares i no deixaren escapar el curt avantatge que tenien. Els tirs lliures dels últims minuts foren vitals per amarrar el partit, que finalitzà 64-57. Una nova victòria molt treballada per al nostre equip, que superà amb èxit una altra prova complicada.