22/2/11

Victòria importantíssima

Aquest passat diumenge l'equip sènior femení es va desplaçar a Calp per jugar el partit corresponent a la jornada nº17. Era un partit que sabiem complicat, contra un equip que no posa les coses gens fàcils, i un dels desplaçaments més llargs de la temporada. Però amb tot i això les visitants eixiren molt centrades sabent que la clau estava a la defensa i tancant el rebot. I així s'arribà al final del primer període, on les nostres dominàven el marcador 7-17.
El segon quart fou lleugerament diferent. Les errades d'ambdós equips manaven sobre els acerts, i les defenses sobre els atacs. Fou un quart marcat per la poca anotació, i així es pogué veure al marcador al descans, 15-24.
La segona part el ritme de partit tornà a augmentar, i les nostres xiques començaren a buscar la millor opció de tir, rodant el baló i retrobant-se amb el joc que marca aquest equip. I amb dos triples consecutius a l'ultim minut del tercer quart ens donava un avantatge de 16 punts que pràcticament trencava el partit al nostre favor (27-43).
L'últim quart continuà amb la tònica del tercer. Buscàvem opcions, rodavem el baló i intentàvem jugar a 24 segons i amb paciència. I funcionava. Encara ens falta per arribar on estàvem però a poc a poc conseguirem adquirir la màxima diferència al marcador al acabar el partit, 40-61.
És una victòria importantíssima, a una de les pistes més complicades de la lliga i que ens ajuda a seguir millorant. Molt bé xiques!
Parcials:
CB Patronato:17-7-19-18
Calp:7-8-12-13

Resta de resultats del nostre grup:
C.B. ROQUETTE MARCELINA 51-64 C.B. PEGO
JOVENTUT XABIA 60-24 C.B. EL VERGER
C.B. ROLSER PEDREGUER 39-50 C.B. ALMUSSAFES
DENIA B.C.- CAFEMAX S.L. 77-33 C.B. CIUTAT D`ALBAIDA
C.B. L´ALFAS 38-44 C.B. GATA ALE-HOP

No hay comentarios: