4/5/11

AFICIÓ ET NECESSITEM!!!



En este breu resum, teniu ben a les clares els dos partits.

El proper cap de setmana el bàsquet femení te una doble ració del millor bàsquet al Pavelló Municipal, es per aixó que el C.B. Patronato vol fer una crida a tota l'afició que tant ens va ajudar, per a que enguany tornem a repetir eixe màgic ambient que varem viure l'any passat.

Dissabte a les 18:30 h., el Sènior femení jugarà el seu primer partit, davant l'equip C.B. Jorge Juan de Novelda, ja la temporada passada visquerem vesprades històriques, i aquest any no va a ser menys. La presió i el contraatac es donaran cita al pavelló per fer vibrar a tots els allí presents.


I el diumenge de vesprada a les 17:30 h. les més joves del Cadet femení jugaran el partit d'anada dels 1/4 de final front el tot poderós Ros Casares, un equip que només amb el seu nom ens podem imaginar el que representa al bàsquet valencià i espanyol, serà un partit històric i dels que a tota jugadora de bàsquet, li agrada jugar.
Després d'una gran temporada amb balanç de 18 victòries i 2 derrotes, les nostres xiques arriben amb la moral a tope, i amb moltes ganes de demostrar, que hi ha un poble a la Serra Mariola on també es juga al bàsquet, i per cert molt be.

Molta sort a tots dos equips, que fan que un xicotet poble mitjançant el bàsquet i amb jugadores locals, arribe a fites que molts no es poden ni imaginar, pero els que estan dins del club saben que amb esforç i dedicació, tard o d'hora els resultats donen la raó.

VISCA EL SHOWTIME

No hay comentarios: