18/5/11

Últim partit oficial

El sènior femení va disputar dissabte passat el que fou l'últim partit oficial de la temporada a Novelda. Era la tornada de l'eliminatòria de la fase d'ascens i les nostres eixien a pista amb un -14 pel partit disputat a Bocairent la setmana anterior.
El partit començà amb falta d'acert per part dels dos equips, passaren aproximadament tres minuts fins que un dels dos equips anotà la primera cistella. En defensa les nostres isqueren centrades i jugant-los de tu a tu a les locals, tot i que elles eres més grans i més altes. En atac les nostres jugaven bé, el baló es rodava i tenien bones posicions de tir, però s'errava molt i això propiciava un tanteig baix, 12-11 al final del primer quart.
El segon quart de les nostres fou com el primer, en atac jugavem molt be i teniem el domini del ritme del partit encara que seguien sense voler entrar els tirs, disfrutavem a la pista i tot i acabar per baix el quart (25-22) la sensació era molt bona, sabiem que si seguiem així el partit era nostre i acabarien entrant.
El tercer quart destacà per les defenses. Costava i molt fer una cistella fàcil, i agafar un rebot era poc més que una batalla als dos camps, però les nostres aconseguien igualar el partit a 32 a falta de 10 minuts per acabar.
L'últim quart les nostres pujaren el ritme, i aguantant en defensa aconseguiren una diferència de 8 punts. El partit ja era nostre, ara havien d'arriscar un poc més per guanyar de 15 i els tirs no van voler entrar (és el que té el joc). Aconseguirem la victòria (43-47) però no l'eliminatòria.

Amb tot i això hem de destacar l'actitut de les jugadores i cos tècnic, que no donaren mai per perduda l'eliminatòria i isqueren a lluitar. Podem despedir-se de la temporada amb la cara ben alta pel que hem fet i pel bon joc que hem jugat, per l'actitut respectuosa amb els rivals i la deportivitat i saber estar que hem demostrat tindre. Enhorabona!

I per últim, agraïr a tots aquells que heu vingut als partits, per la gran ajuda que heu resultat ser, a tots aquells que han fet que aquest equip siga possible, a l'entrenador i al cos tècnic (que tot i ser part fonamental de l'equip mereixen un reconeixement per la paciència, temps i ganes posades) i a les jugadores, per estar tot l'any intentant superar-se. L'any que ve més.