16/4/12

Nova victòria al tram final de la temporada

Dissabte 14 d'abril les nostres xiques del sènior jugaren a casa davant el NB Alzira el primer dels tres últims partits de lliga que queden.

El partit començà gelat, ens costà un poc entrar en el nostre ritme de joc i se'ns atascà un poc la seua zona tancada, però poc a poc aconseguirem acabar per davant el primer quart, 16-10.

El segon període intentarem fer-les treballar a la defensa buscant bons tirs i accions, i pujarem la intensitat defensiva per arribar al descans 34-19.

Al tercer quart isquerem molt concentrades, i ferem un parcial de 10-0 que obligà l'entrenador de l'equip contrari a demanar un temps mort. La resta del quart seguirem centrades a la defensa i intentant treballar els atacs en estàtic. A la fi del quart 56-29.

L'últim periode fou el millor per a nosaltres. La defensa continuà funcionant be i a l'atac ens entraren els tirs exteriors permetent ampliar molt més la distància al marcador per al resultat final, 91-37.