23/4/12

Victòria, i ens ho juguem tot a l'última carta

El passat dissabte 21 d'abril les xiques del sènior femení visitaren el pavelló del CSA Carcaixent. Era un partit molt important, i necessitavem la victòria a l'últim partit fora de casa de la lliga regular aquesta temporada.

Començarem be, marcant un bon ritme de joc que portava ambdós equips a un intercanvi de cistelles als primers minuts que poc a poc anà canviant i posant a les nostres per davant. Als últims minuts del segon quart aconseguiem una mica més d'avantatge que ens portaren al descans 19-31.

A la segona meitat les nostres milloraren un la defensa i tot i que les xiques de Carcaixent s'aproparen i baixaren dels deu punts d'avantatge les nostres no pergueren la calma i continuaren treballant per tornar a ampliar la distància fins arribar al 36-64 final.

12 C.B. GATA ALE-HOP

Així, les nostres estan empatades amb el Denia BC amb 20 victòries i una sola derrota. Empat que es resoldrà el proper dissabte al pavelló municipal del poble. Ànim xiques!!!