8/5/12

-3, ens toca remuntar

Diumenge passat l'equip sènior femení es desplaçà a Quart de Poblet per disputar el partit d'anada dels quarts de final de la fase d'ascens.

El partit començà amb ritme. Els equips no ens coneixiem i ells aprofitaven el seu joc interior, que ens superava (i prou) en centímetres, per avançar-se al marcador 20-15.

El segon quart les nostres aguantaren el ritme i milloraren l'atac, però seguiem patint molt a la defensa. Aconseguiem posar-se a un punt al descans. Tot per decidir, 34-33.

A la represa les nostres aguantaren el ritme i poc a poc es distanciaren al amrcador fins a 10 punts en aquest quart, però elles reaccionaren i acabarem el període amb 3 punts d'avantatge 48-51.

L'últim quart fou molt tens i complicat. Ningú aconseguia trencar i s'arribava amb igualtat als últims kinuts, on elles van aprofitar millor les ocasions per emportar-se el partit 69-66, obligant-nos a remuntar al partit de tornada, el pròxim dissabte a les 18:30 al pavelló municipal del poble.