1/5/12

Campiones!!!!

Dissabte 28 d'abril les nostres xiques del sènior femení jugaren a casa l'últim partit de la lliga 2011/2012. El rival era el Denia BC-Cafemax SL, l'altre equip que optava al títol de campió del grup i que estava empatat amb nosaltres a victòries i derrotes. Un equipàs molt complet i molt noble, i a qui desitgem molta sort a la fase d'ascens a nacional que comença aquest cap de setmana.

L'ambient del pavelló era espectacular. Al llarg del calfament la gent començà a entrar i ja al salt inicial hi havia gent sentada a les escales i de peu perque no cabia ningú més. Impresionant. Les nostres començaren molt nervioses, i se'ns notà sobretot a l'atac, on erràvem tirs clars baix la cistella i no trobavem el nostre ritme. El nostre primer punt arribà de tir lliure quan ja portavem jugats 7 minuts de partit i amb un resultat al marcador de 0-9, però a partir de ahí reaccionarem i començarem a entrar en partit. Quan acabà el primer quart anavem 12-16.

Al segon quart , tot i anar per darrere al marcador, jugarem un bon joc i la nostra defensa era bona, feiem molt bones ajudes i no els era fàcil anotar, i a nosaltres tampoc ens resultava fàcil. Arribavem al descans amb un desavantatge de 6 punts, 21-27.

Al tercer quart les nostres isqueren molt centrades. El bon treball a la defensa poc a poc anigué donant-nos fluidesa a l'atac i retallar les diferències al lluminós per empatar el partit a 37 quan ja quedava poc per acabar el tercer període, que finalitzà 40-40.

A l'últim quart la nostra defensa continuà fent el seu efecte i poc a poc les nostres jugadores, portades per un ambient espectacular al pavelló, que no deixà d'animar, anaren fent-se amb el partit, aconseguint un avantatge de 12 punts a falta d'un minut i mig. Elles intentaren apropar-se però la seguretat de les nostres als tirs lluires acabà de sentenciar el partit 63-53, i la lliga.

Parcials:
CB Patronato Bocairent:12-9-19-23
Denia BC-Cafemax-SL:16-11-13-13

Ens agradaria donar les gràcies a tots aquells que van acudir al pavelló aquest dissabte per ajudar-nos a aconseguir aquesta victòria tan important, i a tots aquells que setmana a setmana han vingut als nostres partits i han confiat en aquest equip i en que aquesta lliga es podia guanyar. També volem donar les gràcies al club, per donar-nos l'oportunitat cada any de gaudir del bàsquet, i a l'ajuntament per la seua col.laboració. Sense tots ells açò no seria possible. A tots ells va dedicat aquest títol. Gràcies!!!!

Com no, s'havia de celebrar amb un brindis d'herbero!!