21/10/13

Campiones de Lliga Valenciana 2013!!

El sènior femení es va proclamar dissabte passat campió de la Lliga Valenciana 2013. És la competició de pretemporada que organitza la FBCV, i que ofereix una lligueta regular, semifinals i final.
A la lligueta les nostres van perdre el primer partit, a domicili, davant el CB Oliva, van guanyar a casa davant el CB Tavernes i també van guanyar al camp del CBM Benifaió, quedant primeres de grup i classificant-se per a semifinals. Reberen la visita del Burjassot BC i guanyaren, pel que classificaren per a la final. El rival, Picken Claret júnior, arribava invicte a la final després d'una lligueta amb resultats amplis al seu favor.
A la final les nostres anaren a per totes, posant-se per davant des del principi. A la fi del primer quart el resultat era 11-18 a favor de les nostres; al descans, 22-29; a la fi del tercer quart, 36-40; i a l'ultim quart amb un parcial de 6-17 acabaren imposant-se per 42-57 i aconseguint un nou trofeu.