7/10/13

El club ja està de pretemporada!!


Des del passat 1 de setembre el club ja està en moviment. Els equips han començat a rodar als entrenaments i partits per començar una nova il.lusionant temporada en les millors condicions. Comencem per baix:

- L'escoleta ja està en marxa. Esther i Eva s'encarreguen d'iniciar els més menuts en l'esport de la cistella. Enguany tenen més de 20 futurs/es jugadors/es.
- El benjamí d'Amparo també ha començat ja els entrenaments i encara la nova temporada amb moltes ganes i força.
- L'aleví femení de Mari i Merche porta unes setmanes entrenant per fer front a la temporada en la lliga d'Alcoi. Ahir mateix va disputar el torneig Esteban Albert a Ontinyent per començar a competir i aprofitar al màxim els entrenaments.
- L'infantil masculí de Pili i Ana ha estat entrenant tot el mes de setembre i ha competit a la Lliga Valenciana. El primer partit el guanyaren per un punt davant el NB Alzira, 34-33. El segon el pergueren davant el CB Alginet 50-52 i el tercer partit de la fase regular el guanyaren davant el Baloncesto Turis per 6-74, el que els donà accés a la final, que disputaren davant el CB Alginet aquest dissabte a Guadassuar, quedant subcampions per 58 a 42.
-L'infantil femení de Patri i Alex començà a entrenar el 26 d'agost, ja que disputava la FAP per accedir al Nivell 1. El primer partit el pergueren davant el Sagrado Corazon per 57-71. EL segon davant el CB Tavernes el pergueren per un punt, 59-58. I el tercer davant el CB Oliva el pergueren 31-73, pel que disputaran la lliga al Nivell 2. També disputaren aquest diumenge el torneig Esteban Albert d'Ontinyent quedant campiones.
- El júnior femení de Juan Reig i Blai també disputà la FAP. El primer partit fou el 18 de setembre davant el CB Ilicitano amb un resultat desfavorable de 36-61, i el segon davant el NB Alcoi també el pergueren per 44-25. Disputaran la lliga en el nivell preferent.
- El sènior femení de Juan Vañó, per la seua part, començà els entrenaments de pretemporada la primera setmana de setembre de cara a preparar la temporada amb les màximes garanties. Per això han disputat la Lliga Valenciana. El primer partit el pergueren davant el CB Oliva per 75-60. El segon el guanyaren davant el CB tavernes per 76-42 i el tercer el guanyaren davant el CBM Benifaió per 48-74, el que els dona accés a semifinals com a primer de grup. Seran el 16 de setembre. També disputen aquest dimecres 9 d'octubre a les 19h un amistós davant el júnior del CB Cabo Mar.


Aquest és el plantejament del club per a la temporada 2013/2014. MOLTA SORT A TOTS!!!

No hay comentarios: