26/9/07

Casi res!



Heu pensat que passaria si a Bocairent un xiquet entra en l’escola del València CF? O si arribara a jugar al Mestalla? O si fora convocat per a jugar un bolo d’estiu deixos que soles van els suplents? Estic segur que seria una bogeria general i no hi haurà altre tema de conversa durant molt de temps.

I açò a sant de que? Canviem de pensament.

Des de el punt de vista del bàsquet i més en concret, bàsquet femení que passaria si una xiqueta del Cb Patronato Bocairent fora fitxa pel millor club de bàsquet femení del Estat Espanyol i subcampiò de la Eurolliga!?. Que anara pujant per totes les categories i, finalment convocada per a jugar al primer equip? I que arribara a jugar en la lliga nacional “1ª divisió?. Apareixeria la bogeria general? Tot el poble s’enteraria i ho comentaria? Eixiria en bocaient.net (ups, una noticia local?)?.

Dons, açò ha passat. El 13 de gener Yaiza Santonja va de debutar a l’elit del bàsquet espanyol femení, jugant amb el Ciudad Ros Casares València, que a la fi de la temporada va ser el Campió de la lliga i Subcampió de la Eurolliga.

Yaiza a compartit vestuari en dos Supercraks que ara estan jugant el Europeu de Bàsquet a Italia, Elisa Aguilar i Laia Palau i amb una MVP de la millor lliga del mon, la WBA americana, Delisa Milton-Jones. Casi res!

I tot açò ha fet esclatar la bogeria general? S’ha comentat molt pel poble?. Mes bé diria que ha passat desapercebut. Fins i tot nosaltres em tardat mig any en donar la noticia.


O pot ser no...

YAIZA SANTONJA FRANCES.
NOMINADA PER TOTES LES ENTITATS ESPORTIVES DE BOCAIRENT COM MILLOR ESPORTISTA DE 2007


Casi res!

8 comentarios:

Sith13 dijo...

Es pot dir més alt però no més clar.
Yaiza estem amb tu!
Confiem en que el dissabte a la nit hi haja una gran notícia!

Anónimo dijo...

la vertitat es que merits no ten faltes, segur que guanyes

Anónimo dijo...

la veritat eske opine ke es millor ke la gent no eu sapia, pa ke!, pa ke cada volta ke is de casa o de festa estiguen veenla en lupa?

Anónimo dijo...

en lupa la miraran totes les xiquetes que juguen al basquet.
es un exemple a seguir.

Anónimo dijo...

a vore...a yaiza no crec que li importe ser "tan" reconeguda per el que a fet,tots i totes sabem que es de les millors jugadores k koneguem,i ella esta agraida per que li ho fem saber.pero i akest comentari???es pasarsen...
no es precis la popularitat,eh?

Anónimo dijo...

no es popularitat... es reconeiximent!

Anónimo dijo...

Ací estem parlant de mèrits esportius que en son molts i molt bons.

Anónimo dijo...

ai mare....piturross!!!!jajaja. torna promte que aixo es el que ens importa!!!