26/9/07

ENHOROBONA MARTIN!!!




Aquest any a la V Gala de l'Esport el nominat pel C.B. Patronato es Martín.

NOMINAT: Martín Blázquez Calatayud


La nominació del Club Bàsquet Patronato Bocairent recau enguany en un dels nostres membres més jòvens i que més recentment s’han incorporat al club, MARTÍN BLÁZQUEZ CALATAYUD.

Gràcies al seu caràcter obert i extrovertit ha encaixat perfectament dins del nostre engranatge i ens ha aportat un plus de jovialitat i sàvia nova, que sempre és benvinguda dins de tot col·lectiu, la qual cosa fa que no ens estanquem i ens renovem.

Martín porta dos anys al front dels equips de la categoria benjamí, tota una responsabilitat si tenim en compte la curta edat de la qual estem parlant; dirigir i entrenar a jugadores tan xicotetes no és una tasca gens fàcil, tot un repte que el nostre amic i company supera amb nota.

A més a més, sempre està disponible a ajudar en tot en el que faça falta destacant en aquest cas la seua valuosa col·laboració en altres equips del Club de Bàsquet, com puguen ser l’aleví i el cadet.

El leiv-motiv que mou a Martín és la seua passió pel bàsquet, ja que després d’estar tota la setmana dedicant el seu temps lliure als entrenaments i als partits de competició, sempre troba un buit per fer, com diu ell, “uns tirets”.

En nom de tots els teus companys del Club Bàsquet Patronato Bocairent, moltes felicitats Martinet per aquesta nominació i que el teu exemple serveisca per a incorporar nous membres dins del nostre staff d’entrenadors/educadors.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

soles dir-te una parauala: EN-HO-RA-BO-NA!!!!

Anónimo dijo...

I ara que has conseguit fer el equip Sènior, segur que trionfés.......

Anónimo dijo...

Ara només falta que el mestre Borja et faça un gran jugador (que no un jugador gran).

Sith13 dijo...

Martín, fes el favor de signar els teus comentaris que ja no cola allò de "anónimo". No et faces la pilota a tu mateix!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

jo firme en el meu nom, no en anonimo

Sith13 dijo...

No sigues mentider, que li ho diré al teu "padrí"!

Anónimo dijo...

jajajajajajaja