30/9/07

Yaiza Santonja, Millor Esportista 2007 de Bocairent



El dissabte a la nit el poble de Bocairent reconeixia el merits esportius de Yaiza Santanja i la nomenava Millor Esportista 2007.
Al maset dels Espanyoletos ple de gom a gom, tenía lloc la V Gala de l'Esport. Com tots els anys el C.B. Patronato no podía faltar, aquest any amb més motiu si cap.
El bon ambient que sempre tenim dins del club es va fer present durant tot el sopar, fins que una vegada ens ferem el cafenet, podíem observar com els nervis anaven fent-se presents en algunes cares, era un dia molt important per a la història d'aquest humil club.
Començava l'entrega als nominats per cada club (cada any son més, i esperem que no pare), després d'una breu xarrada per part del Regidor Manel Delgado, el batle J.Vicent Ferre i Sam al que aprofitant aquestes línies volem donar-li les gràcies per tot el que fa per l'esport a Bocairent, i la seva preocupació/disponibilitat per a que no ens falte de res.
Una volta entregats els detalls corresponents als nominats pels diversos clubs, tenía lloc el reconeiximent a una trajectòria per part de totes les asociacions a Paco Colomer per la seva tasca al front del futbol local i comarcal (jugador, entrenador...). Després tenía lloc l'entrega a l'empresa col.laboradora amb l'esport local, que aquest primer any va ser per a Perfil 10, patrocinador del nostre club al que també volem donar les gràcies per la seva empenta al mon de l'esport local i en especial al C.B. Patronato.
Una vegada acabats tots els reconeiximents, tenía lloc el plat fort de la nit, l'entrega del trofeu com a millor esportiste local.Aquest any va ser per una jugadora que va fer els seus primer bots de balò al C.B. Patronato Bocairent, Yaiza Santonja Francés, que per motius d'estudi no va poder estar present i va delegar en el seus pares l'entrega del trofeu. Manolo va ser qui va recollir el premi i els membres del club ens adonarem una vegada més com el sacrifici d'uns pares al llarg de tants anys te el seu xicotet reconeiximent per part de tot un poble.
Per part del Club de Bàsquet volem donar en primer lloc l'enhorabona per aquest premi a Yaiza, que ha sacrificat gran part del seu temps (amb els amics, familiars, ...)per jugar al bàsquet i ens ha donat una lliçó a tots, demostrant que amb treball, constància i sobretot ganes es pot arribar molt lluny.
Fer extensiu aquest reconeiximent com no, al seus pares Mª Jesus i Manolo que només ells saben els kilometres que han fet(entre altres coses), per fer possible el somni d'una humil jugadora d'un modest club. Enhorobona a tots.

P.D.- Manel enhorobona també, que segur que has posat el teu granet en aquest reconeiximent.

P.D.(2)- Reconèixer també el treball de Martín que va estar nominat per part del club.
PD. Mariano te penjada al seu blog una galeria de fotos de la gala.
http://picasaweb.google.es/mferresilvestre/FestaDeLEsport2007

3 comentarios:

Sith13 dijo...

La més sincera enhorabona per a Yaiza, és una nominació més que merescuda que premia tots uns anys dedicats a l'esport compaginant-ho amb els estudis.
Felicitació també extensible als seus pares Manolo i Mª Jesús.
Sempre B-À-S-Q-U-E-T!

Anónimo dijo...

Aixó es reconeiximent. El que ha conseguit Yaiza esta a l'abast de ben pocs. Felicitacions!

Anónimo dijo...

Moltes gràcies a tota la gent del blog per fer públic aquest acte a la xarxa. Llegir la crónica d'aquella nit a 400 km jo diria que encara fa més il·lusió...
Em va saber molt greu no poder acudir a la gala dissabte, però pot ser fou el més apropiat, ja que així quedà encara més present l'esforç i recolzament en tot moment dels meus pares. be, i de Manel que algo també li ha tocat...jeje.
Agrair a tots aquest reconeixement, ja siguen del món del bàsquet com de fora. El més important és que l'esport continue tan present al poble com ho està sent ara, ja siga futbet, futbol, tennis o atletisme( perdó pels q no nombre...)
Però aprofitant que estic al blog del club de bàsquet, vull desitjar molta sort a tots els equips que aquest any formen el club, des de benjamins a séniors, tan xiquetes, xiques com els xics! Se que hi ha molta il·lusió ficada, per això estic segura que serà una temporada amb moltes alegries.

Un salut a tots i a totes! espere vore-vos prompte. De nou, mil gràcies.


Yaiza