18/9/07

Plata, que no es poc.


La millor selecció de bàsquet de tots els temps, no deixa de fer història i aquest cap de setmana ha quedat segona classificada a l'Eurobasket. El partit al seu inici era calcat als que tantes vegades hem vist, defensa forta, eixides ràpides, efectivitat màxima a la línia de 3, tot açò ens permetía agafar els primers avantatges i posar-se 11 punts per davant, pero la selecció rusa no baixava els braços i amb algun que altre problema de personals (principalment la seva estrella Kirilenko)es mantenía al partit. Poc abans del descans, els rusos reaccionaren i posaven a l'electrònic un inquietant 34-31 que deixava molts dubtes als homes de Pepu.
Al tercer cuart (on normalment la selecció trencava definitivament els partits)tot començava perfecte, augmentava l'avantatge al marcador al voltant dels 10 punts, els jugadors pareixien decidits a rematar la feina, pero els precentatges a la línia de tirs lliures eren molt baixos i el partit tornava al marcador apretat amb una reacció de Kirilenko i els seus, que deixava un final del tercer cuart de 49-46 per a l'equip espanyol.
Comença el cuart definitiu, i pareix que ens tornem a posar les piles, un 2+1 de Pau Gasol donava un avantatge de 6 punts a falta de pocs minuts per al final del partit, pero apareixia la figura del nord-americà nacionalitzat Holden, que amb 6 punts als instants finals del partit (inclosa la cistella del triomf, amb una finta a Calderon)donava l'avantatge per un punt a l'equip rus (59-60) a falta de 2 segons i possessió per a l'equip espanyol després de temps mort, ens donava l'opció de una jugada ràpida per aconseguir la medalla d'or, pero aquesta vegada la sort ens va donar l'esquena i el tir de Gasol no va entrar per milimetres, el que va permetre proclamar campions d'Europa els jugadors rusos.

P.D.- Un grandíssim campionat de la selecció que segur que als JJ.OO. de Pekín ens donen un altra alegría.

P.D.-(2) Aquesta selecció ha fet(i farà) història, ha posat a tota la premsa d'acord.

P.D.-(3) Després del paró de l'estiu, el C.B. Patronato es posa en marxa amb mil i un equips, intentarem informar de les evolucions de tots. Demanem comprensió per part dels aficionats.

No hay comentarios: