31/1/12

Comença la segona volta

L'equip sènior femení començà la segona volta de la lliga rebent la visita del CB. Gata-Ale-hop.

Des del primer moment marcarem un bon ritme de joc i intentàrem retrobar-se amb el nostre estil de joc i la confiança que ens ha acompanyat tota la temporada. Intentàvem fer l'atac el més fluid possible, tot i la seua zona molt tancada, i la defensa funcionava per les constants ajudes de les nostres. A la fi del primer quart, 19-2.

El segon quart continuà amb la tònica del primer. Intentàrem no baixar el ritme, sobretot en defensa, on hem de seguir treballant la coordinació de les jugadores en pista. Al descans, 34-4.

Al tercer quart les nostres isqueren sense perdre la concentració i aconseguiren distanciar-se més al marcador, encara que encaixaren més punts en defensa, per acabar el quart 59-11.

L'últim quart la nostra ixida fou molt bona i marcarem el ritme més alt de tot el partit, fent un parcial de 39-8, per acabar el partit 98-19.