8/1/12

Comencem l'any amb victòria

El nostre equip sènior femení començà l'any 2012 desplaçant-se a Alzira, per disputar un nou partit de lliga. Després de dues setmanes de vacances, torrons, dinars i sopars havíem de recuperar el ritme de competició si voliem seguir obtenint bons resultats.
En el primer quart pagarem les vacances. No arribavem a res en defensa, no ens coordinàvem be, ens faltava ritme i ens faltava acert de cara a l'anella, i aquest quart el guanyàvem sols d'un puntet, 16-17.
Al segon quart la dinàmica no millorà massa per la nostra part, però començàvem a rodar i pujar lleugerament el ritme, encara que no era suficient per agafar avantatge al marcador, deixant el partit completament obert per a qualsevol dels equips al descans, 28-34.
En els minuts del descans parlarem de la necessitat de pujar el nostre ritme de competició i d'ajustar correctament la defensa, ja que si voliem guanyar havíem de corregir les errades de la primera part. Eixirem molt millor, amb més confiança, coordinant millor la defensa i aconseguíem ampliar l'avantatge fent un bon parcial, per acabar 36-59.
L'últim quart intentàrem seguir treballant la defensa i millorant el ritme, agafar confiança en atac i acabar de sentenciar el partit, que finalitzà 40-80.