16/1/12

Victòria, pero no bones sensacions

Dissabte passat les nostres xiques del sènior jugaren al pavelló municipal el penúltim partit de la primera volta de la lliga. Enfront tenien el CSA Carcaixent, un equip situat sisé a la classificació però perdent els partits de molt pocs punts.

Començarem el partit bé, atacant la seua zona amb bons moviments i aconseguint bons tirs o penetracions. En defensa aguantàvem be i les nostres ajudes arribaven. Amb tot i això a la fi del primer quart 16-14.

El segon quart fou el pitjor del partit per a nosaltres, que a partir d'ací férem el pitjor partit de la temporada. Però anem per parts. Al segon període el nostre atac s'atascà, no sabíem trobar el ritme, ens costava moltíssim fer circular el baló i estavem molt estàtiques. A la defensa les ajudes no arribàvem i no treballavem bé de cames, però aconseguiem aguantar les distàncies a 7 puntets al descans, 37-30.

A la represa els nostres problemes continuàren fent el seu efecte i elles arribaren a posar-se a un punt, però no arribaren a posar-se per davant. Seguíem sense fer un bon joc i les sensacions no eren gens bones.

I a l'últim quart no ho ferem molt millor, tot i que aconseguirem una distància de deu punts al marcador al final de l'encontre, 71-61.

Kobe Bryant va dir: "Siempre tienes que estar al límite. Tienes que hacer cada entrenamiento, cada partido, como si fuese el último." Hem de seguir treballant xiques!