25/1/12

Primera derrota de la temporada

Diumenge ens desplaçàrem a un dels camps més difícils de la lliga per jugar contra el Dénia BC-Cafemax SL. Contàvem amb les baixes de Tiermes, Lorena i Majo, i la nostra única base estava malalta, per la qual cosa sabiem que anàvem a patir molt.

L'encontre començà amb nervis per als dos equips, pero elles aconseguien un lleuger avantatge que portava a demanar un temps mort per ajustar cosetes, i a partir d'ahi igualar el quart per acabar ambdós equips amb 16 punts.

El segon quart començà com acabà el primer, pero començava a veure's una falta de fluidesa en el nostre atac. No ens eixien les coses i poc a poc anàrem baixant el ritme, mentre que elles rotàven contínuament les seues jugadores i les mantenien fresques i concentrades en el partit, cosa que els permetia aguantar més. Per això a falta de dos minuts per acabar el periode s'escaparen un poc al marcador, 38-29.

I a partir d'aquest punt anàrem darrere d'elles. Isqueren al tercer quart motivadíssimes i fent un bon joc, molt constant, molt bona defensa, i s'escaparen del marcador fins als 20 punts en aquest quart, mentre que nosaltres sols podiem intentar evitar-ho, sense èxit. No ens eixia res.

L'últim quart el que intentàrem fer, conscients de que no podíem guanyar, fou intentar reduir la diferència el màxim possible, arribant a finalitzar l'encontre 67-58.

Ara toca treballar molt, ja que a la tornara haurem de fer-ho molt millor. Dénia té un molt bon equip, molt compensat, un joc interior espectacular i un ritme molt bo de partit. Ens hem de posar les piles de valent.

Ha finalitzat la primera volta, i així ha quedat la classificació, amb les nostres xiques líders empatades a punts amb el Dénia: