2/3/12

Nova victòria del sènior femení

Dissabte passat l'equip sènior femení jugà el partit de lliga corresponent a la jornada nº18 rebent a casa el CB Pedreguer.

Amb el salt inicial començà el partit. Les nostres isqueren molt centrades i ordenades i començaren a marcar diferències des del primer minut, eixint ràpides al contraatac i limitant les seues accions ofensives amb molt bona defensa. A la fi dels primers deu minuts 29-4.

Al segon quart elles s'assentaren millor al partit i començaren a aprofitar les nostres errades defensives, que juntament amb la millora de la seua defensa, igualaven un poc el resultat parcial d'aquest quart(16-10), però amb tot i això les nostres ampliaven l'avantatge fins als 30 punts al descans, 44-14.
La segona part continuà amb la mateixa tònica, molt bon ritme de les nostres, bon treball a defensa i en atac buscàven la millor opció, un passe més, per acabar el quart 64-22.

L'últim quart intentarem seguir treballant, les ajudes a la defensa, atacs elaborats, però aparegueren les errades, els tirs decidiren no entrar i ens costava molt més defendre, no arribàvem bé a les ajudes i açò provocà que perguérem aquest parcial per tres punts, però en general bon treball de les nostres que aconseguiren una nova victòria per 70-40.

La resta de resultats de la jornada:
C.B. IRIS CONTESTANO 56-31 C.B. GATA ALE-HOP
DENIA B.C.- CAFEMAX S.L. 61-39 C.B. JOVENTUT XABIA
NOU BASQUET ALZIRA 43-57 C.B. BANYERES
C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO 68-54 C.B. L´ALFAS FEMENINO

No hay comentarios: