22/3/12

Tocava derbi

Aquest diumenge passat tocava derbi, ja que l'equip sènior femení visitava Banyeres de Mariola, el poble veí. La cita era a les 18:30h.

Començarem intensíssimes a la defensa, corriem amb molta facilitat i marcàrem distàncies des del primer minut, per a finalitzar el primer quart 6-23.

Els següents deu minuts intentàrem continuar amb la dinàmica, buscant bones accions en atac, i a la defensa ens despistavem en algunes accions. Al descans, 14-45.

La ixida del tercer quart fou molt bona, i de nou ixa intensitat ens donà fruits, encaixant en aquest eríode sols 3 punts, per acabar el quart 17-65.

L'últim quart fou una còpia dels anteriors. En atac buscàvem bones posicions i en defensa arribaven bé les ajudes i eixamplarem encara més la distància al marcador, que finalitzà amb un 21-90 per a nosaltres.