27/3/12

Ens costà arrancar

El dissabte 24 de març les xiques del sènior femení reberen a casa el CB l'Alfàs. Els inicis de l'encontre foren dificultosos, ens costà molt entrar en la dinàmica i la primera cistella del partit arribà al minut 3 per a elles i quasi al minut 4 per a nosaltres, però poc a poc despertarem i acabarem el primer quart 16-9.

El segon quart fou per a nosaltres possiblement el pitjor en anotació del que portem de temporada. Simplement no ens eixien les coses bé en atac i tirs ben tirats i lliures de marca decidien no entrar. Al descans, 24-17.

La segona part començà millor per la nostra part i començaren a funcionar millor la defensa i l'atac, entraren un poc més els tirs i buscavem bones accions a la zona. Mentre que a la defensa estavem més actives que a la primera part. Fi del tercer quart 46-23.

L'últim període fou similar al tercer, més activitat i bones acciones ofensives que ens permeteren marcar la màxima diferència al marcador amb el xiulit final, 64-33.

Parcials:
CB Patronato Bocairent: 16-8-22-18
CB l'Alfàs: 9-8-6-10

Resta de resultats de la jornada:
C.B. ROLSER PEDREGUER 65-15 C.B. GATA ALE-HOP
C.B. PEGO 43-40 C.B. JOVENTUT XABIA
DENIA B.C.- CAFEMAX S.L. 74-58 C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO
C.S.A. CARCAIXENT 54-36 NOU BASQUET ALZIRA

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ηі, еνeгy tіme i used to сheсk wеbpage postѕ heгe in thе eaгlу hours in the morning, bеcausе i enjοy to finԁ out more and moге.
Here is my blog ; learn forex trading