4/3/12

Sumem una altra victòria

Aquest passat dissabte l'equip sènior femení viatjà a Xàbia per jugar un nou encontre de lliga en un dia amb solet i bona temperatura que convidava i molt a passejar per la platja. Per aquest partit eren baixa Inés i Tiermes.

Sortirem al camp amb concentració i ganes, i amb una bona defensa que ens permetia córrer més un atac molt ordenat i on el baló passava per totes aconseguíem les primeres distàncies al marcador, finalitzant el primer periode 11-22.

El segon quart baixarem un poc el ritme i això va permitir a les xiques de Xàbia atacar-nos amb més facilitat, mentre que a l'atac seguíem buscant trencar la seua defensa amb balons interiors i bons tirs. Al descans, 18-34.

Després del descans continuarem amb la bona dinàmica en atac però sense fer el mateix a la defensa, que, amb poca intensitat, feia d'aquest quart el més igualat del partit (9-12), per entrar als últims deu minuts 27-46.

En aquest últim quart tornarem a millorar en defensa, encaixant sols dos punts, per ampliar més la diferència i acabar de sentenciar el partit amb bones accions ofensives. Fi del partit, 29-64 al marcador, i una nova victòria per a les nostres.

Parcials:
CB Joventut Xàbia: 11-7-9-2
CB Patronato Bocairent: 22-12-12-18

C.B. GATA ALE-HOP 31-100 C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO
C.B. L´ALFAS FEMENINO 62-53 NOU BASQUET ALZIRA
C.B. BANYERES 41-66 C.S.A. CARCAIXENT
C.B. PEGO 51-55 C.B. IRIS CONTESTANO

1 comentario:

Anónimo dijo...

De quant en quant podieu ficar la clasificació. Gracies