1/11/12

El sènior guanya en Alfàs

El dissabte les xiques del sènior femení viatjaren a Alfàs del Pi per disputar el segon partit de lliga de la temporada, a un pavelló espectacular com és el Pau Gasol.

Començàrem molt centrades i buscant controlar el ritme del partit, de forma que a poc a poc anarem imposant el nostre joc i obrint distàncies al marcador. La nostra defensa funcionà molt bé i en tota la primera meitat sols encaixàrem 9 punts. Arribàrem al descans amb un 9-33.

A la segona meitat ens mostràrem un poc menys concentrades al principi, on elles ens feren un parell de canastes seguides fàcils, però retrobarem el control del partit i ja no el soltàrem fins el final dels 40 minuts. Resultat de 26-66 i segona victòria, la primera a domicili.