28/11/12

Victòria en Dénia

Dissabte passat el sènior femení visità el pavelló del Dénia BC, un equipàs que la temporada passada disputà la lliga fin l'últim partit i que tot i tenir canvis a la seva plantilla continua sent un equip molt complet.

El nostre partit tingué dos parts: els 15 primers minuts i els 25 restants. Però comencem pel principi.
Arrancarem el partit molt nervioses, amb molta precipitació en atac i sense bona col.locació a la defensa, deixant a l'equip contrari arribar molt fàcil baix l'anella i crear oportunitats d'anar-se'n un poc al marcador, acabant el primer quart 18-10 per a elles.

El segon període el començàrem igual, arribant a posar-se 22-10, i després 24-12. Però a partir del minut 5 d'aquest quart ens centrarem i poc a poc millorarem la defensa i l'atac, posant-los més difícil anotar i creant bones accions en atac per a nosaltres, i aconseguíem anar-se'n al descans amb un punt de desavantatge, 31-30.

L'eixida del descans fou bona en els dos equips. Defeníem molt i costava anotar a les dos cistelles, hi havia intensitat i molta concentració a la pista. Aquest quart l'empatem 11-11 per al 42-41.

I els últims deu minuts foren els millors per a nosaltres en defensa, on aconseguirem imposar-se i donar-li la volta al marcador definitivament per emportar-nos la victòria per sis punts, 47-53. Una victòria molt disputada davant d'un equip contra el qual sempre dóna gust jugar.