14/11/12

Tercera victòria del sènior femení

Aquest passat de setmana tan passat per aigua les xiques del sènior femení reberem a casa el NB Alzira, que venia d'aconseguir la seua primera victòria el lliga la setmana anterior.

El partit començà molt be per a nosaltres, que marcarem distàncies al marcador ja al primer quart, on destaquem el parcial de 15-0 als primers minuts de joc, amb una molt bona defensa i concentració, per acabar el primer quart 19-3.

A segon periode continuarem marcant el ritme de partit i ajustant la defensa, mentre que tot i atacar correctament i obtenir bones accions ofensives, erràrem tirs còmodes i propers a l'anella. A la fi del cuart 38-11.

Després del descans continuarem treballant, sobretot a l'atac, i continuarem amb una bona defensa, posant en dificultats el seu atac, per amb un parcial de 23-8 arribar al final del quart 61-19.

A l'ultim periode de l'encontre aaregué la relaxació que no ens agrada a ningú i hem de corregir-la, perquè aquest quart erràrem masa i permeterem massa, circunstàncies que ens van portar a perdre el parcial d'aquest quart, tot i acabar el partit 75-41.