30/11/12

Victòria a Pedreguer

El dimecres 28 les xiques del sènior viatjaren a Pedreguer per segon vegada en deu dies per acabar un partit que començà i s'hagué de suspendre per pluja, ja que la pista d'aquest poble és exterior. Així que jugarem aproximadament quinze minuts la primera vegada i la resta aquest dimecres.

Començarem el partit un poc desconcentrades, fallant sobretot a la defensa, on permetiem atacar fàcil l'equip contrari i no ens col.locavem bé, mentre que a l'atac ens costava rodar el baló. A la fi dels primers deu minuts perdíem per tres puntets, 17-14.

El segon quart millorarem el nostre joc i començarem a funcionar a la defensa, aconseguint un parcial de 0-15 que ens posava per davant i ens permetia agafar un xicotet avantatge, just abans de posar-se a ploure i que el partit fora suspés.
A la represa, deu dies després, encaixavem 4 punts en cinc minuts de joc, i nosaltres n'anotavem 7,arribant al descans 21-36.

El tercer quart rodarem molt bé el baló i buscarem bones accions que no sempre acabaren en cistella, però que ens donà confiança en aquest quart i ens permetia estar còmodes a la pista, acabant el periode 33-55.

L'últim quart ens relaxarem un poc en defensa i intentarem seguir buscant bones accions d'atac, circunstància que ens portà a perdre aquest parcial, tot i que la victòria estava assegurada, acabant 47-63.