10/6/07



Aquest cap de setmana al Poliesportiu muncipal la història del C.B. Patronato Bocairent es una mica més gran, i tot gràcies a l'equip Cadet que en una final molt vibrant (48-46) davant el Gandia, es proclamava campió provincial.
El partit va estar mes apretat del que "a priori" es podia preveure, el Gandia amb un equip de molta envergadura i el Patronato Bocairent amb jugadores rapides, marcaren clarament desde el primer cuart l'estil de joc dels dos equips. Al primer cuart els avantatges eren curts encara que les cardaores sempre anaven davant i pareixia que a mesura que passaren els minuts l'avantatge aniria en augment, i tot seguia el guiò establert. Al segon cuart l'avantatge pujava una mica més, però no eren diferències definitives, quedava tota la segona part. Alba amb la seva direcció, i Sandra amb el seus ràpids contraatacs marcaven clarament a les de la Safor quin era el camí cap a la victòria local, tot pareixia que anava per bon camí i mes al començament del tercer cuart on l'avantatge arribava fins els 10 punts, pero uns minuts de desconcert local (9 minuts sense aconseguir cap punt) va permetre al Gandia retallar les diferències i posar-se per davant a l'electrònic(39-40 per a l'equip visitant), fins que un triple de Alba tornava a despertar a l'equip i posava el títol mes prop.
Els minuts finals van ser d'infart, Alba era expulsada al cometre la seva 5ª personal, pero les jugadores no baixaren els braços i Eva en una cistella de 6 metres apropava un poc mes el títol.La direcció era cosa de Sandra que va saber portar l'equip i mantindre la tranquilitat en la línia de tirs lliures per donar el títol a les xiques de Toni i Borja.

Enhorobona a totes les jugadores: Rebeca, Ruth, Tiermes, Adela, Sandra, Eva, Alba i Tania. I per suposat als entrenadors Toni i Borja, que només amb 8 jugadores han fet un magnífic campionat, i han aprofitat al màxim els recursos dels que disposaven. Un fet, que dona si cap mes mèrit a la victòria final, Enhorobona cracks!.

P.D.- Donar les gràcies a tota l'aficiò que en tot moment va recolzar l'equip, en especial als musics que van donar un ambient espectacular digne d'una final.

P.D.(2)- Una final no es juga tots els dies, es per això que el Club de Bàsquet Patronato Bocairent es va sentir desemparat a l'entrega de trofeus.

P.D.(3)- La gent que ve a jugar a Bocairent dona gran importància al nivell de tots els equips, tenen un gran respecte a un xicotet poble de la Vall d'Albaida que fa front a les potències de la Comunitat, esperem que la gent de casa s'adone del mèrit que suposa.

11 comentarios:

Sith13 dijo...

No hi ha que donar-li més importància a l'absència de cap representació institucional local en la entrega de trofeus. Al pavelló estàvem tots els que som i som tots els que hi estàvem (per cert, estava de gom a gom), no ens fa falta ningú per a que certifique la nostra tasca. La feina i el trball altruïsta ahi queda i és de sobra conegut i qui es posa la bena als ulls és perquè vol.
Si açò, en un futur no molt llunyà canvia a millor, perfecte, però si no es produeix el canvi ... a continuar endavant!
Amunt a tots i moltes felicitats a totes les nostres xicotetes grans jugadores campiones i als seus entrenadors/educadors Toni "Auerbach" i Borja "Lobanovsky"!

Anónimo dijo...

Soc part del musics que vam animar a les nostres. Sols era dir que formavem part d'un grup conegut per tots, dins de la comunitat Gatzara, "Gatzara's tudell". Fins la pròxima.

alba dijo...

Hola sóc Alba, aquest a sigut un cap de setmana ple d'emocions i fantàstic.
El Godella (l'equip contra el qual vam jugar la semi) era fort i va eixir prou confiat. També són altes i nosaltres no és que siguem uns pins...jeje. Al principi va estar difícil però poc a poc vam anar agafant ventaja, fins que els vam guanyar de 20. L'afecció va tindre un paper importantíssim i en nom de tot l'equip vos agraïm a tots la vostra animació. Sentir la xirimita ("la manta al coll i el cabasset..."), el tabalet, el "BOCAIRENT!"... et fa encara més ganes de jugar.
Al dia següent la veritat és que estavem prou cansades però les ganes i la il.lusió permaneixien intactes. La final va estar interessantíssima, la veritat és que no se l'esperavem així. El Gandia té una pivot destacable que ens va fer sofrir... i a més la seua afecció amb les bocines... (què pesats!) També es sentia la xirimita i els crits d'ànim... I no cabia ningú més al pavelló! Nosaltres no estavem molt encertades. Quan la diferència era d'uns 10 punts, van aconseguir remontar-nos ens uns 8' que ho passarem fatal i no vam fer ni una cistella. Però el pitjor va ser quan es posaren un punt per damunt i faltaven pocs minuts per a que s'acabara. Ho vaig passar fatal! Damunt em van expulsar i ja no podia posar de la meua part. Que manera de patir!e? pufff... Van haver uns moments que pensava que anavem a perdre i no s'ho podiem permetre després d'haver arribat fins ahí. Totes estavem molt nervioses però així i tot van saber continuar i per fi ... la victòria!
Què moment! 1eres!!! La capitana que alce la copa... (Inoblidable)
Hui no hem entrenat però el dimecres tornarem a jugar amb totes les nostres ganes per a preparar els partits d'aquest cap de setmana i quedar 1eres de la Comunitat. Què guay!
Sols em queda donar-los les gràcies a Toni i a Borja que són els millors i a tot l'equip ("las pequeñas pero matonas").
Ara a pensar en els partits contra el Vinaròs (guanyador en la província de catelló) i contra el Villena (guanyador de la província d'Alacant). Anem a per totes!!!

Anónimo dijo...

Crec que l'absència de respresentació institucional no te massa importància, i la veritat es que estem ahí perque ens agrada el bàsquet, pero hi ha vegades (i mes el diumenge que es tractava de una final) que jo preferisc un moltes gracies per portar el nom de Bocairent al mes alt, que ahí teniu una subvenció.
Moltes felicitats a tot l'equip i el diumenge esperem estar ahí per animar a l'equip, que ha fet una gran feina, falta posar la guinda al pastís.

Sith13 dijo...

Esperem que el solista de Gatzara's Tudell (el gran Curigi) ens delecte amb la "Abeja Maya", "Orzowei" i "El Equipo A".

Per favor, em podrieu confirmar l'horari del partit perquè tinc un diumenge de "sillonball" carregadet i he d'anar fent-me l'agenda del cap de setmana!

Anónimo dijo...

Diumenge a les 18:30 h.
Per cert gran crònica la de Alba.
Demane disculpes si la crònica de la final no reflexa tot el partit, pero fer de cheerleader fa omitir alguna coseta.
Gracies al turco i a Blai per les fotos, ja estan penjades a l'album campiones.

Sith13 dijo...

Damunt de ser les millors també són les més llestes de la classe!
Ai! No sabeu la sort que teniu, jo que sempre he quedat segon en tot ...

Anónimo dijo...

Enhorabona des d'aci a les campiones, però el proper diumenge per motius laborals no podré estar present al partit, sols desitjar-vos tota la sort del món.

Sith13 dijo...

Algú sap el telèfon del negre que eixia a "Loca Academia de Policia" per a que amenitze el partit?

Sith13 dijo...

Algú sap el telèfon del negre que eixia a "Loca Academia de Policia" per a que amenitze el partit?

El Patriota dijo...

Enhorabona a les campiones, als entrenadors, a tots els que van assistir, als músics i a tots els que han contribuit a aquest important triomf. Ja ho va dir Pepu Hernández: BA-LON-CES-TO!!!!

PD. I si que m'estranya que no hi haguera representació de les institucions locals, el que els agrada fer-se fotos. Serà que com ja han passat les eleccions...