19/6/07

Final de temporada.

El club bàsquet Patronato Bocairent dona per tancada la temporada amb una derrota per 45-46 al pavellò (sauna) muncipal davant el V-74 Villena. Aquesta derrota (la única al llarg de tota la temporada), no pot empanyar la magnífica trajectòria que han dut a terme les xiques de Toni&Borja.
El dissabte de matí al pavelló de Villena tenía lloc el primer partit, que va ser calcat al segon pero amb un marcador diferent. El Villena com casi tots els equips, es clarament més alt que les nostres, però aquesta circumstància no ha estat un entrebanc per tal d'anar superant a tots els equips als que ens hem enfrontat al llarg de l'any. El primer cuart les diferències eren mínimes i les cistelles poques, al segon cuart les de Bocairent augmentaven considerablement el seu avantatge fins arribar als 10 punts, pareix que el partit està ben encaminat, però als darrers partits despres del temps de descans, ens entra la "pàjara" i estem un bon grapat de minuts sense fer cap cistella, el que aquest dissabte va permetre a les de Villena acostar-se i posar-se per davant a l'electrònic. A l'ultim cuart la gasolina ja es poca i a base de coratge i velocitat (la millor arma que tenim) tornem a pillar una xicoteta ventaja que al final resulta definitiva.
El dissabte passat aquest guió va funcionar, ja que el resultat final va ser de 56-61 per a les nostres, una ventaja que va resultar decisiva al partit de casa.
El diumenge, amb una calor asfixiant les nostres no van poder remontar a l'ultim cuart i les de Villena amb uns percentatges elevats als minuts finals, a la línia de tirs lliures, guanyaven el partit per 45-46. Una derrota per la mínima que permet a les xiques del cadet guanyar al compute general dels dos partits.
Des d'aquestes línies reconèixer el treball fet per tot l'equip, encapçalat pels seus entrenadors i per aquestes 8 jugadores que han posat tot el que teníen a la pista. Enhorobona a tots els components del Cadet Femení que han fet que el bàsquet a Bocairent tinga una mica més de resò.
Un 10 per a l'aficiò que ha recolzat en tot moment l'equip.
També donar les gràcies per les mostres de suport que rebem a la pàgina i que ens donen forces por continuar un treball de molts anys, que veu el seu fruit en equips com el cadet.
Gràcies a tots, vos esperem al bàsquet 3x3.