14/6/07

A demostrar que son les campiones.


Aquest cap de setmana, les xiques del Cadet s'enfrontaran davant l'equip guanyador a la provincia d'Alacant el V-74 Villena "A". Es tracta d'una eliminatòria d'anada i tornada. El primer enfrontament tindrà lloc el proper dissabte 16 de juny a les 11 del matí a Villena, i el partit de tornada el diumenge 17 de juny al Pavellò Muncipal de Bocairent a les 18:30 hores.
Recordar que el C.B. Patronato Bocairent Cadet a la lliga regular ha jugat dos voltes front el V-74 i als dos enfrontaments ha guanyat, esperem que contínue la ratxa.
Esperem el recolzament de l'afició i així poder crear un altra vegada eixa atmòsfera màgica del diumenge passat, gràcies a tots per anticipat.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Nota oficial del Gatzara Tudells: Aquest cap de setmana anem molt curts d´efectius, així que no sebem com es desenvoluparà la nostra assistència. Ja vorem que decidim. però per damunt de tot sempre estarem junt al nostre èquip

marroc dijo...

Enhorabona a les campiones, i animo per a superar el nou repte.

Sith13 dijo...

Llarga vida al "show time" bocairentí!
Que l'esperit del vell Forum d'Inglewood CA siga amb vosaltres!

Anónimo dijo...

El primer partit a Villena l'han guanyat per una diferencia de cinc punts

Anónimo dijo...

El Salse 05 felicitat a les campiones, enhorabona! També vol felicitar als dos entrenadors i a tot el col·lectiu del Club Basquet Patronato. Enhorabona a tots i totes!

http://salse05.blogspot.com

El Patriota dijo...

Xiques, que grans que sou! Seguiu així i contineu gaudint de l'esport, que el dia que deixeu de fer-ho ja no valdra la pensa seguir jugant. Però si continueu gaudint com ho feu els triomfs vindran un darrere de l'altre i no hi haurà ningú que vos pare.

ENHOROBONA!!!!

Anónimo dijo...

Des del consell editorial de bocairent.net, us donem la més sincera enhorabona. Ànim i a demostrar que sou les millors del País Valencià!

Anónimo dijo...

a mi, em que em demostreu que sou les millors de la comunitat valenciana...