14/4/08

En Benigànim també ens coneixen.


Ahir va tindre lloc al Pavelló municipal d'esports de Benigànim, el dia mini 2008, on participarem amb els equips corresponents a les categories benjamí i aleví. En línies generals podem dir que hi ha dos equips que pel que sembla van a donar molt que parlar els propers anys, i així ho demostraren ahir.
Les benjamines feren un torneig perfecte, amb la llàstima de perdre la final per només un punt. A la primera fase (dos partits), guanyaren amb claredat els equips Martínez Valls (Ontinyent) i Benigànim, el que permetía jugar la final front el San Pedro Moixent. Un partit molt disputat, i que va fer gaudir d'un gran espectacle tots els allí presents, el resultat de 34-35 per al San Pedro, és una bona mostra del que és una final disputada.
L'equip aleví es va alçar amb el torneig demostran que cada dia que passa va a més, i que la fam que tenen per guanyar pot donar moltes alegries a la parròquia cardaora. A la primera fase, guanyaren el San Pedro de Moixent, i el Benigànim. La final la jugaren front l'Enguera Basket, i la guanyaren per 41-27. Realizant un magnífic torneig, i mostrant a tots els espectadors un bàsquet de calitat.
A nivell individual, el C.B. Patronato Bocairent en categoria aleví va rebre per mig d'Aitana Infante el premi a la millor jugadora del torneig.
Però sense cap mena de dubte, el millor premi es vore, tan les jugadores benjamins com les alevins ho deixen tot a la pista, esperem i confiem que no pensen que ja està tot fet, cal seguir entrenant per millorar dia i dia.

P.D.- Des del C.B. Patronato Bocairent, volem agraïr els organitzadors el tracte que van tindre amb tots els membres del club, i en especial a Toni que ens va ajudar en tot allò que li varem demanar. Gracies i fins la pròxima.



Enllaç a la pàgina de la FBCV.
http://fbcv.es/noticias/noticia.asp?indice=1063

Enllaç a la pàgina Ontinyent Digital (gracies Toni).
http://www.ontinyentdigital.com/noticia.php?idn=1221

4 comentarios:

Anónimo dijo...

de 121 fotos que varem fer
eu triat la unica que no estava jo,
exigisc que es publique la foto que esten batiste i jo

Club Bàsquet Benigànim dijo...

Salutacions desde Benigànim,

Volia agraïr-vos a tots els que vau participar del torneig dia del mini Benigànim: entrenadors/es, mares i pares, i sobretot a eixes impresionants jugadores que van demostrar com es juga molt be a bàsquet. Enhorabona per tindre una gran cantera i confiem en poder seguir organitzant tornejos amb vosaltres.
Ací vos deixe un enllaç on apareix la notícia del torneig. També ens van entrevistar en la radio, on vam fer menció del vostre club.

web: http://www.ontinyentdigital.com/noticia.php?idn=1221

Fins prompte amics.

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.

Anónimo dijo...

Teniu el blog un poket abandonat ultimament