29/4/08

Torneig a Gramanet




Demà les jugadores alevins del C.B. Patronato Bocairent marxaran cap a terres catalanes per participar al "IV Torneig de Mini Bàsquet Ciutat de Santa Coloma de Gramanet". El nostre equip ha quedat encuadrat al Grup A, juntament amb l'equip local, El Draft Gramanet, El EBCB Calella i el AE Badalonés Dimonis.
Esperem que les nostres xiques juguen el seu millor bàsquet i donen a conèixer el bàsquet cardaor a terres catalanes. No sabem cert el nivell que trobarem, el que si sabem es que els catalans en temes esportius van un pas per davant de la resta, el que deixa ben a les clares que ens hem de deixar la pell a la pista per a poder guanyar.

Ací està l'enllaç on podreu seguir el torneig:

www.draft-gramenet.net


Un altre enllaç:

http://www.territoribc.com



Recordar també que el torneig consta de 16 equips, 13 catalans, un madrileny (Hercesa) i un alcantí (C.B. Cabomar, que ens va guanyar en la final del seu torneig).

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ha estat un plaer compartir grades amb el grup de pares del CB Patronato Bocairent, un partit en el que el Calella i el Bocairent ens jugavem el primer lloc del grup. Lluny de la tensió de la competició dels respectius campionats, pares i nenes/xiques hem pogut veure d'un bon partit on el més important era, senzillament, gaudir jugant a basquet.
Endavant amb la vostre tasca.

Per cert el resultat final era el menys important.

Anónimo dijo...

És un honor col.laborar amb aquest club, a tots/-es que seu curreu de veritat la més sincera enhorabona, ànim i endavant.