5/12/11

Derbi amb victòria

Diumenge a les 16:30h teníem un derbi al pavelló municipal. Tot un Bocairent - Banyeres de bàsquet femení, amb la rivalitat que això implica.
Començarem el partit be, amb ritme, però sense acabar d'estar del tot concentrades. Amb tot i això ens posarem per davant al marcador des del primer minut i no les deixarem encaixar-nos més de 6 punts al primer quart.
Al segon quart continuarem amb el treball defensiu i buscant bones accions en atac, rebent pilotes interiors i fent treballar molt la seua defensa per aconseguir cistelles relativament còmodes i arribar a la fi del segon període 32-12.
A la represa baixarem un poc el ritme i elles ens feren un parcial de 0-5. Després d'un temps mort necessari millorarem un poc per tornar a tindre el control del partit.
L'últim període ens va servir per arredonir un partit on la defensa i el rebot foren claus importants per al resultat final, 69-35, i deixar-nos bones sensacions.