15/12/11

Nou triomf del sènior femení

Aquesta setmana l'equip es va desplaçar fins Alfàs del Pi, el desplaçament més llarg de la temporada, per jugar el partit corresponent a la novena jornada de lliga.
Començarem el partit centrades, esforçant-nos en defensa i marcant bon ritme de partit, fent treballar la seua defensa i aconseguint bons resultats en atac. Elles aguantaven be el ritme, tant al primer quart com al segon, i tot i que ho intentarem posant-nos a huit punts, no ens deixaren anar-nos-en al marcador, reduint a 4 puntets la distància entre ambdós equips al descans, 28-32.
La feina defensiva de la primera part resultà efectiva a la segona meitat, on vam fer un parcial de 2-11 que va obligar l'equip contrari a demanar temps mort, i ens donava l'avantatge al marcador que necessitàvem, arribant a la fi del tercer període 35-51.
L'últim quart continuàrem la bona actitut defensiva que ens va donar més distància al lluminós per acabar l'encontre 44-70.