20/12/11

Últim partit del 2011 amb victòria

L'equip sènior femení rebia aquesta setmana un dels equips de la part alta de la taula, el CBM Roquette Benifaió. Sabíem de la dificultat de l'encontre, ja que tenen un equip molt ràpid i la nostra defensa debia ser molt constant tot el partit si voliem tindre opcions. A més contàvem amb la baixa de Tiermes (recupera't prompte!!).

Sabent açò, el partit començà amb molta concentració. Els dos equips eixíem gelats al camps i ens costava als dos un parell de minuts anotar i començar a rodar. Per la nostra part l'atac intentavem fer-lo fluid, buscar joc interior i bons tirs, però on destacava el partit era a les defenses. Ningú volia perdre la concentració en aquest sentit i acabava el primer quart 12-4, cosa que significava que havíem defés molt be, sols encaixant 4 punts.

El segon quart mantingué la mateixa dinàmica, però el parcial ja foren una mica més alts, ja apareixien algunes errades a la defensa que permetien anotar, però aconseguíem anar al descans amb el màxim avantatge fins el moment, 28-16.

Després del descans sabíem que elles anaven a pujar la intensitat, i havíem de mantindre la calma, tot i que elles aconseguiren apropar-se a 7 punts, saberem mantindre la calma tot i la leugera precipitació de l'inici del quart per mantindre la diferència rondant els deu punts, que al final del quart baixà a 9 puntets, 44-35.

Però l'últim quart fou una altra història. Erem conscients de l'esforç que havíen fet elles per apropar-se al marcador i intentarem pujar nosaltres la intensitat per trencar el partit. I funcionà. Aparegueren les seues errades davant la nostra defensa i poc a poc anàrem fent créixer la diferència al lluminós per acabar l'encontre 70-48.
Aquesta victòria volem dedicar-li-la al nostre entrenador Juan, per estar sempre ahí.