3/12/12

Primera derrota a casa del sènior en dos temporades

Dissabte passat el sènior rebia a casa el CSA Carcaixent, un equip amb moltes novetats respecte a la temporada passada i invicte com les nostres el que portavem de lliga.

Arrancà el partit i ja es veié que no anava a ser un bon dia per a les locals. En defensa treballavem bé, però pagavem la seua superioritat física interior amb rebots i segones opcions per a elles, mentre que nosaltres no encertavem en atac. No hi havia manera de que entrara la pilota per l'aro. Tirs lliurats, baix la canasta, tirs lliues... res. Això propiciava que elles tancaren encara més la seua defensa en la zona i acabarem el primer quart amb 7 punts, per 18 elles.

El segon quart fou més del mateix, no aconseguíem encertar, mentre que elles seguien al seu ritme ampliant l'avantatge fins el 15-34 al descans.

A la represa canviarem la nostra defensa per tractar de posar una mica més difícil el seu atac i intentar remontar, pero sòls aconseguirem reduir la distància en dos punts, 27-44.

A l'últim quart, quan ja no sabiem qué fer per plantar-li cara a un partit per oblidar, començaren a entrar els tirs exteriors, i les nostres en vingueren amunt, veient que podien apropar-se i molt. Poc a poc anaren reduint diferències, mentre l'equip contrari agotava els temps morts i veia perillar el resultat còmode. A la fi 52-58. Primera derrota, però molt bona reacció.