19/12/12

Victòria a casa davant el CBM Benifaió

Dissabte passat l'equip sènior femení recibí l'equip del CBM Benifaió. Sabíem que era un equip jove i molt renovat respecte a l'anterior temporada, així que havíem de tractar controlar el ritme del partit des del primer moment.

La nostra eixida fou molt forta, amb molt de ritme. La defensa era bona i feiem bé les ajudes, mentre que a l'atac buscàvem bones opcions que ens portaven a acabar moltes vegades baix la cistella. A la fi del primer quart 23-13.

El segon quart el mantinguérem en la mateixa línia, sobretot en defensa. Poc a poc pujarem la diferència al marcador i arribarem al descans 47-22.

A la tornada del descans es notà una xicoteta baixada de ritme, tot i seguir controlant el partit. Aquesta baixada de ritme propicià alguns errors en defensa que l'equip contrari va saber aprofitar, però el nostre atac continuava funcionant i la diferència al marcador ujà un poc més, 67-32.

L'últim periode fou el millor de les nostres, que amb un parcial de 25-8 tancaren el partit per 92-40.