21/11/07

BOMBA INFORMATIVA




Este matí als diaris de la meseta, ha saltat la notícia després de la dimissió de l'entrenador d'Estudiantes Mariano de Pablos, els del Ramiro de Maeztu han pentinat el mercat en busca d'un entrenador amb caràcter que torne la moral a l'equip i un director esportiu que busque jugadors joves i amb talent.
Ahir a les oficines situades al carrer Batalla de Lepanto, un emisari de l'equip madrileny es va reunir amb l'actual entrenador de l'equip infantil del C.B. Patronato Bocairent, Manolo Santonja (el presi) i amb Juan Vañó (Rialles) per oferir-los la possibilitat de formar part de l'staff tècnic d'Estudiantes i reconduir la situació que a hores d'ara es crítica.
A terres mesetaries confirmen la possible notícia, i apunten al seu caracter guanyador per tal de tornar l'equip a lloc on es mereix.
Només queda dir, que si finalment accepten la proposta el C.B. Patronato Bocairent perdrà dos dels seus principals puntals, però serà comprensiu amb la seua decisió ja que es tracta d'una oportunitat unica.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Molta sort, si decidiu anar a la capital.

Anónimo dijo...

Son muchos los años en los que conozco a ambos. Santonja es un buen tipo; amigo de sus amigos y buen conocedor de lo que lleva entre manos con la gran virtud de que siempre ha sabido reunirse de grandes colaboradores y esto es precisamente lo que necesita el club colegial.
Vañó es el contrapunto perfecto al carácter afable de Santonja. Gran conocedor del baloncesto de base y estudioso de la vieja escuela técnica balcánica puede aportar el plus de competividad y orgullo del que carece actualmente el equipo madrileño.
Si finalmente los directivos de Estudiantes dan este paso pueden estar seguros que con un poco paciencia en un medio/largo plazo habrá resultados positivos.

Emiliano dijo...

ostrass
tindre que anar fen les maletes per al viatge a la capital del regne, per acompanyar als dos nous fitxatges

Alex dijo...

molt ben treballat lo que habeu fet, jajaja. mola mola