26/11/07

Crònica del partit del cadet a Carcaixent

C.S.A. CARCAIXENT - C.B. PATRONATO BOCAIRENT 30-53



Va ser un partit prou complicat per a nosaltres, i no per la intensitat del equip rival, sinó gracies a la pressió exercida per la grada, que en tot moment va estar recolzant als seus (que per altra part es normal).
El primer quart ens van pillar en tots el aspectes, vam ixir nerviosos i ens van fer un 11-4 a favor d’elles, però al segon quart, vam demostrar qui es el C.B Patronato Bocairent i vam fer un parcial de 28-4 al nostre favor. A partir de ahí va ser un partit poc intens a on nomes férem que esperar-les al nostre camp y aprofitar els mals pases que feien per iniciar els contraatacs ràpids, al final el resultat va ser de 30-53, (si, si, no m’enganye).

Cal dir que espera molt d’aquets equip, a on han demostrat que si volen poden guanyar a qui siga. L’únic problema que veig jo que tenim es que caem molt fàcil en la provocació, el que fa que tots en posem molt nerviosos y no despleguem tot el nostre potencial.
I fins ací, perquè no vullc entrar en les decisions arbitrals d’aquest últim partit, perquè em podria clavar en un bon lio.

Martí

15 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorobona crack.
Ara si tens ganes, fes la crònica del senior masculí.

Anónimo dijo...

no

Anónimo dijo...

voda festa l'ànim.

Anónimo dijo...

ye molt bo, jajajajajajaja, pero a la volta ke cabrons

Alex dijo...

voda soles te k dir k vam jugar mal y k el arbrit era casolá a mes no poder...y k tenim que miyorar esta semana y les proximes pa tindre un bon lloc en la clasificacio

Anónimo dijo...

Cronica Senior Masculi

UR 90 Constructora 68 - CB Patronato Bocairent 52

El pasat disabte dia 24 de novembre, els xics Borja es desplaçaren a Carcaixent per a disputar un nou repte amb la moral mol alta despres de la raxa de victories conseguida ultimament. Pot ser isa confiansa fou la que va propiciar la derrota del nostre equip. Aquest partit el vam afrontant apostant per una tactica nova i per aquesta rao vam estrenar un quintet inicial poc usual, Litri, Alex, Mikele, Quique i un Martin que venia amb ganes de destroçar al equip contrari per desfogar-se de les decicions arbitrals al partit del cadet, disputat alli ise mateix mati.
El partit va estar mol igualat durant la primera mitat, la diferencia durant aquestos 2 quarts no va ser major de 6 punts, pero una actuacio arbitral pesima, i la desesperacio del nostre equip per posar-se davant al marcador ens va portar a jugar el 3º quart a un ritme mol accelerat cosa que no mos va beneficiar en absolut ja que no conseguiem apenes acabar els nostres atacs. Al final el que mos va quedar va ser un mal sabor de boca per la derrota i sobretot per l'acctuacio arbitral que fou molt pesima. A mes ni ha que dir, que els jugadors de carcaixent es dedicaven a pegar mes que a jugar. Per acabar la cronica donar-li la enorabona a Litri per aber aconseguit entrar dins dels plans del entrenador i no mos se pot olvidar Maik que el pobre haura d'abandonar l'equip per la lesio al seu genoll. Anim

Anónimo dijo...

Tota la culpa de la derrota la te Frank per abondonar l'equip

Anónimo dijo...

Litri seleccio

Anónimo dijo...

Marntin eres un follonero, ostia

Anónimo dijo...

esta setmana ia enfrontaments x la part de dalt k ens poden beneficiar per a pujar llocs o arrimarnos altra volta a ls de dalt,en cas de que guañem.jo espere siga aixina,enkara k no sens dona be jugar contra els ultims,som com el valencia.....esperem q no ens trobem amb jugadors nba,com ens a pasat contra villena ni contra bruce lee,steven seagal,rocky balboa i compañia,com ens a pasat esta setmana.anim xavals,q esta semana em de tornar a la senda de la victoria i tratarem de jugar amb mes confiança i cap.1,2,3...BOCAIRENT!!animo maik

Anónimo dijo...

Si ara la culpa de que perguereu sera del arbit, no te jode. Que roin que sou

Anónimo dijo...

La sort que té Martín és que ha tingut un gran mestre!

Anónimo dijo...

Es podria saber per quin equip a fitxat Frank

Anónimo dijo...

FRANK ENCARA NO A FIXAT PER CAP EQUIP AUNQUE CERT ES, QUE HE REBUT OFERTES DE NOVA ZELANDA I VA ESTAR FENT PROVES EN MALTA RECIENTMENT.

Anónimo dijo...

martin ya pareixes shuster