19/11/07

CRÒNICA SÈNIOR MASCULÍ: C.B PATRONATO BOCAIRENT 68 - ANNA GOLF RESORT 60

la foto.

El partit em va recordar a la típica etapa muntanyenca del tour que fa Carlitos Sastre. Es passa tota l'etapa "fent la goma" per a enganxar-se al pelotó principal. I això és el que va passar al partit del dissabte al Polvorí Arena. No és de rebut haver d'esperar als segons finals per vore si guanyem quan el partit podia estar sentenciat al segon quart per més de 20 punts d'avantatge. Destacaria la posada en escena al primer quart on l'equip va eixir molt seriós en defensa i va jugar en atac amb cap i paciència. Prompte la diferència va ser de 10 punts al nostre favor. Una diferència que augmentaria fins als setze punts al començament del tercer quart, però fou un pur miratge ... a partir d'ahi si ja estàvem jugant a meitat de gas, la relaxació fou total. Vam entrar de seguida en "bonus" i vam permetre que faltant 2 minuts per al final els d'Anna es posaren a només 3 punts de nosaltres. Per cert, un equip el d'Anna que estava format per només 8 efectius i un d'ells tenia xiquets que segur que havien pres la "comunió".
El nostre poder "tècnic" baix dels taulers no es va reflectir en cap moment, una dada que així ho demostra és que vam aconseguir més rebots ofensius que defensius! No vam saber jugar els moments claus buscant jugades de 2+1, ni vam fer gal·la en cap moment de la nostra superioritat de banqueta ni de centímetres.
Solament cal destacar l'acert exterior de Javi, els rebots ofensius i l'anotació d'Alex i la intensitat que en alguns moments crítics va posar "Miquele".
A la fi el que val és la victòria però hi ha "material" per a millorar i podem fer-ho. Ànim!


Kurt Rambis

23 comentarios:

Alex dijo...

tots tenim k millorar, esta molt clar, pero be, anem 5º, es un bon lloc, avore si ens clavem en xampions!!!! (com diria el nostre javi)jajaja

Anónimo dijo...

El millor de tot es que encara hi ha marge de millora, i este equip pot donar moltes alegries.
San Epifanio, va estar fluixet esta setmana.
Serà l'amor?

Anónimo dijo...

avore si les victories venen aompanyades de mes aficció al pavelló.portem 2 mesos jugant juns i es algo nou,a final d'any crec q es notara molt la millora i partits com este els podrem guañar en el 2on i 3er quart,com diu kkus.litri i amoros....creem en vosaltres!!!!

Anónimo dijo...

mikele jugon!!!x cert,an comensat les votacions xa el all-star de la nba i espere q voteu a gasol sempre q senrecordeu i tingueu ganes.....cal dir q les votacions xa el 3x3 all-star de bocairent an comensat tmb i frank,tot i la seua posta apunt als suburbis de malta ,estàal capdavant de les votacions,seguit de "metralleta" amoros i "resaka fructuosa"mikele

Anónimo dijo...

no es relaxem, el problema eske la banketa sols roda els dos primers kuarts, en el moment deciciu del partit els ke estan jugan porten ya molt minuts jugans a un gran nivell y el cansanci es nota, moraleja; ni ke rodar mes el bankillo, anim a tots

"un espectador"

Anónimo dijo...

el comentari de anonim es cert,aplegen els moments finals i isa relaxacio k provoca k pergam el avantatge en el marcaor pot vindre donada x el cansanci,aixi k aniria molt be una major rotacio al 3er i 2on kuart

Anónimo dijo...

mirem a europa!

Anónimo dijo...

VOLDRIA AFEGIR QUE EN L´EQUIP DEL BOCAIRENT FALTAVEN 2 JUGADORS CLAUS, QUE PER MOTIUS ALIENTS A LA SEVA VOLUNTAT, NO VAN PODER-HI ESTAR, I DE HAVER ESTAT NO HAGUERA FET FALTA NI JUGAR. MOTIU PER EL QUAL EL POVORI ARENA ESTAVA BUIT.

TONY12 dijo...

El que deuriem tindre en compte es que encara queda molta temporada per davant; que de segur vindran temps on per uns motius o altres no estarem tots disponibles...es per això que cadascun de nosaltres es imprescindible.
I a més, si mirem la taula es veritat que estem en zona uefa pero tambè es veritat que encara no hem jugat contra els capdavanters.
Ei qui tè la foto del disabte?

Anónimo dijo...

els capdavanters k es preparen!!!!jeje.aixo si...martin podries enviarmos la foto del disabte

Anónimo dijo...

a 12e la foto totes les ke vullgues

Anónimo dijo...

a mi este ekipo em recorda molt al pamesa de "miki Vukovic" o com es diga

Anónimo dijo...

el meu e-mail es "nitramblazkevic@hotmail.com" ki vullga la foto que magrege i si dona la casualitat que estic pos vos la pasare

Anónimo dijo...

hola.
enviamela a cbpatronato@gmail.com

Anónimo dijo...

la foto ix un poc borrosa,pero trankils, ara quan torne Frank de Malta i estigam tots podrem fer el calendari 2008 de basket tots en boles pa recaudar fondos, continuarem informant...

Pesi dijo...

Es deveres la foto is borrosa i falta Maik, q sperem q esta semana estiga recuperat ja, bueno i Frank xo ell no seu abia disat definitivament? Lo del calandari, a vorem. jejje. Farem un mes pa cada jugador, com som 11 + l'entrenador, un mes pa cada component de l'eki. I Frank el colocarem com a image central. La pregunta es, ki voldra comprar ise calandari?

Anónimo dijo...

Tot el meu recolzament per a Litri i Amorós, que de segur son dos jugadors que fan equip per la seua manera de ser. Però voldria dir, que sempre hi ha que respectar les decisions de l'entrenador, perque ell igual que vosaltres també porta dos mesos.

Alex dijo...

kkus asa2 avore si calles ya un poketet....jajajaja. podries fer tu les croniques, vine a voremos tots els partits y aixina valores el treball de cada jugaor y li poses una valoracio del 0 al 3 depenent de la seua actuacio, k et pareix la proposta?

Anónimo dijo...

Tu si que estas pesaet maxo, no es broma.
La crònica ha estat cosa de dos de Kurt Rambis i meua, la veritat es que si m'agradaria anar més a vore els vostres partits, el que passa es que al final tres entrenaments setmanals mes dos partits els caps de setmana amb els alevins, sempre vols desconectar un poquet.
Només dic una cosa, per el poquet que conec de vosaltres, estic segur que eixe equip es una familia, encara que hi ha algu que necessita un toc d'atenció, pero açò ja t'ho comentaré mes en privat.
A vore si parle en Fili i en Pere, i podem contractar un speaker per als partits, estil NBA, parlaré en l'oncle vic que seria un bon mestre de ceremonies, ja, ja, ja, ...

Alex dijo...

em pareix correcte, jejeje

Anónimo dijo...

kk-uet, dis-me com han quedat els altres equips, perfa.

Anónimo dijo...

en el cadete vam guanyar 60-26 al banyeres, en el benjami van guanyar 20-18, no se dirte el nom del ekip y el infantil man dit ke va padre 44-80, a i, el alevi B, va padre con ta la milagrosa, tampoc puc dirte el resultat

Anónimo dijo...

Aço no pot ser, eu vist les fotos dels altres ekips, totes isen be. Xq collons la nostra es veu borrosa? De ki fora q neteje el objectiu q es un warro. jejejej. Bueno tindrem q fersen altra a vore si ara si q is be.