26/11/07

Crònica Senior Masculí

UR 90 Constructora 68 - CB Patronato Bocairent 52

El passat dissabte dia 24 de novembre, els xics de Borja es desplaçaren a Carcaixent per a disputar un nou repte amb la moral molt alta despres de la ratxa de victòries assolida últimament. Pot ser eixa confiança fou la que va propiciar la derrota del nostre equip.

Aquest partit el vam afrontant apostant per una tàctica nova i per aquesta raó vam estrenar un quintet inicial poc usual, Litri, Alex, Mikele, Quique i un Martin que venia amb ganes de destrossar a l'equip contrari per desfogar-se de les decisions arbitrals al partit del cadet, disputat allí eixe mateix matí

El partit va estar mol igualat durant la primera mitat, la diferencia durant aquestos 2 quarts no va ser major de 6 punts, però una actuació arbitral pésima, i la desesperació del nostre equip per posar-se davant al marcador ens va portar a jugar el 3º quart a un ritme mol accelerat cosa que no mos va beneficiar en absolut ja que no aconseguíem apenes acabar els nostres atacs.

Al final el que mos va quedar va ser un mal sabor de boca per la derrota i sobretot per l'actuació arbitral que fou molt pesima. A mes cal dir, que els jugadors de carcaixent es dedicaven a pegar mes que a jugar.

Per acabar la crònica donar-li l'enhorabona a Litri per haver aconseguit entrar dins dels plans de l'entrenador i no mos es pot oblidar Maik que el pobre haura d'abandonar l'equip per la lesió al seu genoll.

Anim Maik

6 comentarios:

Pesi dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Anónimo dijo...

Exigim una foto del senior masculi que es veja be i en la que isquen tots els components de l'equip

Anónimo dijo...

en quant la feu, vos la fique. Es més, m'agradaria tindre una galeria completa de fotos

Anónimo dijo...

Encara que el resultat fou negatiu, l'actitud que esteu posant de manifest als vostres posts és la bona i eixe és el camí a seguir.
Ànim!

Anónimo dijo...

acabem de pasar la barrera de les 5000 visites.

Anónimo dijo...

Jo crec que la processò de santa cecilia ens va desconcentrar una mica, això si vam estar escoltats fins el pavellò.

Un altra baixa important del disabte va ser Vidal, que me'l vats trobar precisament a Ontinyent el disabte x la nit,
crec q tè un esguince i no podem contar amb ell per al partit de disabte.

Juguem contra l'últim aixì que no podem fallar.

tony12