14/11/11

Diumenge 13 ens tocava visitar un dels camps més complicats de la lliga, amb unes característiques que en conjunt dificulten molt aconseguir la victòria. Ens referim al camp del CB Pedreguer, on les nostres xiques del sènior femení guanyaren el partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga regular.
Començàrem el partit amb molt bon ritme, intensitat, i joc ràpid. Ambdós equips aguantàvem i al final del primer quart prtàvem un avantatge de 4 puntets.
El segon quart continuàrem marcant nosaltres el ritme de partit i aquestos deu minuts foren molt similars als primers i mantinguerem avantatge al descans,21-25.
A la represa canviàrem el ritme de joc completament. Atacs llargs, passes extra i defensa ens permeteren obrir distància al marcador i acabar el tercer quart amb un avantatge de 12 punts.
A l'últim periode seguirem amb la dinàmica dels atacs llargs, i així mantinguerem la distància, amb molta paciència i controlant el temps, per tancar una victòria important i molt treballada,45-55.

La resta de resultats del nostre grup aquest cap de setmana:
C.B. GATA ALE-HOP 37-63 C.B. IRIS CONTESTANO
C.B. JOVENTUT XABIA 53-78 DENIA B.C.- CAFEMAX S.L.
C.B. BANYERES 63-51 NOU BASQUET ALZIRA
C.B. L´ALFAS FEMENINO 38-83 C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO

I una frase:
Miquel Ballester: “Hay que motivarse y trabajar el propio yo para conseguir llegar al nosotros”

No hay comentarios: