8/11/11

Estrena a casa del sènior femení

Dissabte les nostres jugadores del sènior femení jugaren el seu primer partit com a locals aquesta temporada davant el CB Pego. Ens esperàvem un rival lluitador i amb moltes ganes de jugar a bàsquet, i això ens trobarem a l'eixida del partit.
Ens costava molt estar còmodes a la pista i les nostres accions ofensives no tenien la fluidesa amb la que ens agrada jugar. Arribarem a la fi del primer quart 27-16.
El segon periode no fou millor, no ens trobavem còmodes en atac i la defensa no era gens bona, ens arribaven baix l'anella amb facilitat i a l'acabar el segon quart el nostre avantatge era de 5 puntets, 42-37.
El descans ens sentà be, ajustarem els errors i tot començà a rodar millor, i amb un parcial de 15-0 aconseguíem posar una mica de distància al marcador. La nostra defensa millorava i en aquest quart sols encaixàrem 6 punts, tots ells de tirs lliures. Entràvem a l'últim quart 66-43.
L'últim quart la situació continuà i sentenciàrem un encontre molt complicat i lluitat, aconseguint una nova victòria per a l'equip, 85-55.