20/11/11

Ens faltava intensitat

Segon partit com a locals de l'equip sènior femení aquesta temporada. En aquesta ocasió ens visitava el CB Joventut Xàbia, que amb tot i ser 6 jugadores saberen plantar cara en molts minuts.
El començament del partit per la nostra part fou horrible, relaxació, errors a la defensa i falta de ritme marcaren aquest primer periode que arribà a la seua fi 16-12.
Però si el primer quart fou roïn, el segon no fou gens millor. No defeníem be, no trobavem bones accions en atac i no teníem ritme. De fet, l'única defensa bona que férem arribà a l'última acció del segon quart. En paraules de l'entrenador, vam necessitar vint minuts per fer una defensa, i arribar al descans amb una desventaja de 4 punts, 27-31.
El tercer quart marcà la diferència del partit. Començarem a defendre i les coses començaren a funcionar per a nosaltres. Agafarem ritme i la concentració que no existia en la primera part i trencarem el partit amb un parcial de 36-9.
L'últim quart fou una còpia del primer, tornarem a l'estat de somni en vigilia i falta d'intensitat. Amb tot i això no ens deixarem retallar ni un punt i sellarem una nova victòria aquesta temporada, 78-55.

C.B. IRIS CONTESTANO 67-55 C.B. PEGO

I una frase que considere bona en aquesta ocasió, perquè és el que ens faltava ahir: